AED kopen

Defibrion maakt het verschil

Defibrion is dé specialist op het gebied van AED’s. Onze producten hebben niet alleen de beste prijs-kwaliteitverhouding maar zijn ook speciaal ontwikkeld voor gebruik door leken. Verder zorgen wij er met onze serviceoplossing voor dat medewerkers elk jaar worden getraind in reanimatie en het gebruik van de AED. Zo maken wij het verschil in een situatie waarbij elke seconde telt.

Wilt u gratis informatie over wat de beste AED voor uw situatie is? Vraag dan vrijblijvend ons AED informatiepakket aan.

  • Mag door iedereen worden gebruikt
  • Lage onderhoudskosten
  • Ook in de regen te gebruiken
  • Gesproken én visuele instructies

Gratis informatiepakket voor AED aanvragen

Informatiepakket aanvragen

AED’s die levens redden

Jaarlijks worden in Nederland 16.000 mensen getroffen door een hartstilstand. Met een AED (Automatische Externe Defibrillator) kan een levensreddende defibrillatieschok worden gegeven die de overlevingskans van het slachtoffer vergroot van 5% naar 70%. Iedereen kan en mag een AED bedienen. Defibrion is de exclusieve importeur van HeartSine AED’s, één van de meest verkochte AED-merken ter wereld. De AED’s geven niet alleen gesproken maar ook visuele instructies en zijn daarom zeer geschikt voor gebruik door leken.

Zo helpt de AED u bij het redden van een leven

bekijk de demonstratievideo

AED informatiepakket aanvragen

Welke AED is het meest geschikt?

Er zijn veel verschillende Automatische Externe Defibrillatoren (AED’s) te koop. Hoewel alle AED’s in staat zijn om een schok toe te dienen in het geval van een hartstilstand, zijn er veel verschillen tussen de diverse merken AED’s. Deze verschillen worden voornamelijk bepaald door het gebruiksgemak en de technische specificaties. Zo geven de AED’s van HeartSine bijvoorbeeld niet alleen gesproken én visuele instructies, maar kunnen deze dankzij de hoge IP-waarde ook buiten in de regen worden gebruikt. De HeartSine Samaritan PAD 500P geeft daarnaast ook feedback op de reanimatie. Zo zal deze AED aangeven of u harder, sneller of langzamer moet drukken of dat de borstcompressies goed worden uitgevoerd.

Vrijblijvend persoonlijk advies

Twijfelt u over welke AED voor u het meest geschikt is? Defibrion is dé expert als het gaat om een AED kopen. Wilt u graag een vrijblijvend persoonlijk advies? Onze medewerkers helpen u graag verder.

Defibrion maakt het verschil

Bij Defibrion bent u er altijd zeker van dat uw AED gebruikt kan worden in een noodsituatie. Wij onderhouden niet alleen jaarlijks uw AED, maar trainen ook uw medewerkers in het gebruik ervan. Onze serviceoplossing biedt de volgende voordelen:

Jaarlijks onderhoud van alle producten.

Altijd volgens de laatste wetgeving.

Materialen worden vervangen zonder bijkomende kosten.

Jaarlijkse instructie voor medewerkers.


Online inzicht in de status van producten, afspraken, contracten.

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Meer weten over hoe Defibrion uw organisatie nog veiliger kan maken?
Vraag dan de gratis adviesgesprek aan!

Gratis adviesgesprek aanvragen

© 2019 Defibrion Services BV, Alle rechten voorbehouden.