Geïnteresseerd in

AED kopen

AED’s die levens redden

Jaarlijks worden in Nederland 16.000 mensen getroffen door een hartstilstand. Met een AED (Automatische Externe Defibrillator) kan een levensreddende defibrillatieschok worden gegeven die de overlevingskans van het slachtoffer vergroot van 5% naar 70%. De AED’s van Heartsine zijn in Nederland één van de meest verkochte AED’s ter wereld. Ze geven zowel gesproken als visuele instructies en zijn daardoor erg geschikt voor gebruik door leken.

  • Gesproken én visuele instructies
  • Ontwikkeld voor leken
  • 8 jaar service en garantie
  • Zeer lage onderhoudskosten

Gratis informatiepakket voor AED’s aanvragen

U kunt het formulier hieronder gebruiken om direct een informatiepakket aan te vragen.

Informatiepakket aanvragen

Semiautomatische AED – Samaritan PAD 350P

De absolute bestseller onder de AED’s! Deze semi-automatische AED van topkwaliteit geeft je gesproken begeleiding tijdens het reanimeren. De visuele instructie maakt het ook voor ongetrainde gebruikers mogelijk om levens te redden.

Welke AED is het meest geschikt?

Er zijn veel verschillende Automatische Externe Defibrillatoren (AED’s) te koop. Hoewel alle AED’s in staat zijn om een schok toe te dienen in het geval van een hartstilstand, zijn er veel verschillen tussen de diverse merken AED’s. Deze verschillen worden voornamelijk bepaald door het gebruiksgemak en de technische specificaties. Zo geven de AED’s van HeartSine bijvoorbeeld niet alleen gesproken én visuele instructies, maar kunnen deze dankzij de hoge IP-waarde ook buiten in de regen worden gebruikt. De HeartSine Samaritan PAD 500P geeft daarnaast ook feedback op de reanimatie. Zo zal deze AED aangeven of u harder, sneller of langzamer moet drukken of dat de borstcompressies goed worden uitgevoerd.

Vrijblijvend persoonlijk advies

Twijfelt u over welke AED voor u het meest geschikt is? Defibrion is dé expert als het gaat om een AED kopen. Wilt u graag een vrijblijvend persoonlijk advies? Onze medewerkers helpen u graag verder.

AED laten onderhouden?

Defibrion levert, installeert en onderhoudt AED’s en andere veiligheidsmiddelen. Waar andere bedrijven uw producten alleen controleren en periodiek vervangen, gaat Defibrion een stapje verder. Met onze veiligheidsoplossing Deficare nemen wij de zorg voor uw veiligheidsmiddelen volledig uit handen. Voor een vast bedrag per maand onderhouden we niet alleen de producten maar trainen we bijvoorbeeld ook uw medewerkers in het gebruik ervan.

We voeren alle training en onderhoud zoveel mogelijk tijdens één jaarlijks bezoek uit. U hoeft dus maar één afspraak te maken en ontvangt maar één factuur. Daarnaast heeft u met ons online klantportaal 24/7 inzicht in de status van uw veiligheidsmiddelen. Wel zo overzichtelijk!

AED kopen bij Defibrion

Vraag een gratis
quickscan aan

Meer weten over Deficare en de mogelijkheden voor uw organisatie?
Vraag dan de gratis Deficare quickscan aan!

© 2019 Defibrion Services BV, Alle rechten voorbehouden.