Reanimatieoproepsysteem

HartslagNu en Hartveilig Wonen hebben een oproepsysteem in het leven geroepen voor mensen die bijstand willen en kunnen verlenen bij een slachtoffer van een hartaanval. Het doel hiervan is om bij een hartstilstand zo snel mogelijk (in ieder geval binnen de 6 minuten) voldoende burgerhulpverleners en een AED ter plekke te krijgen zodat er zo snel mogelijk gereanimeerd kan worden.

Als u zich aanmeldt, maakt u deel uit van een 6-minuten-zone en krijgt u een SMS bericht als er binnen de 6 minuten van uw verblijfsplaats een slachtoffer van een hartaanval is. Aanmelden kan via: https://www.hartstichting.nl/doe-mee/oproepsysteem-reanimatie

Wilt u meer informatie?

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gratis informatiepakket
Wilt u iemand van ons spreken?

Laat uw telefoonnummer achter en we bellen u zo snel mogelijk terug.

Bel mij terug

Of bel of mail ons direct op:

+32 37 47 00 79

[gravityform id="5" title="false" description="false" ajax="true"]
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.