Onbetrouwbare AED’s door slecht onderhoud

Nadat vorig jaar een vrouw in Bergen op Zoom ternauwernood een hartaanval overleefde nadat een AED dienst weigerde bleek later dat er nog veel meer Automatische Externe Defibrillators (AED’s) zijn die vanwege slecht onderhoud onbetrouwbaar zijn.

Onbetrouwbare AED’s door slecht onderhoud

Volgende de diverse nieuwsartikelen die hier aan gewijd zijn komt dit slechte onderhoud van de AED’s met name door de hoge kosten en onwetendheid. Met Deficare creëert u een 100% veilige omgeving. Voor een vast bedrag per maand leveren, installeren en onderhouden wij uw defibrillator en andere veiligheidsmiddelen.

Deficare is een complete oplossing voor uw veiligheidsmiddelen. Voor een vast bedrag per maand leveren, installeren en onderhouden wij alle producten. Daarnaast trainen we medewerkers jaarlijks in het gebruik van de producten. Dit zorgt er niet alleen voor dat de veiligheidsmiddelen altijd klaar zijn voor gebruik, maar ook dat iedereen weet hoe ze gebruikt moeten worden in een noodsituatie waarbij elke seconde telt.

Wilt u meer informatie?

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gratis informatiepakket
Wilt u iemand van ons spreken?

Laat uw telefoonnummer achter en we bellen u zo snel mogelijk terug.

Bel mij terug

Of bel of mail ons direct op:

+32 37 47 00 79

[gravityform id="5" title="false" description="false" ajax="true"]
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.