Snelle levering in België & Nederland
AED Levering & Onderhoud
Dé AED-specialist van België
Al 25.000+ AED's geleverd

AED aanschaffen

AED toestel aanschaffen

Steeds meer organisaties in België besluiten een automatische defibrillator (AED) aan te schaffen. En dit is hard nodig, daar ieder jaar 12.000 Belgen een hartstilstand krijgen buiten het ziekenhuis. Een AED kopen of leasen doet u niet iedere dag. Wij helpen u om de beste keus te kunnen maken. Ons team van experts staat voor u klaar. Wij kunnen u adviseren welk merk en type AED het beste geschikt is voor uw situatie, en welk onderhoud daar bij past. Weet u al welke AED u wilt hebben? Bestel dan eenvoudig en veilig in onze webshop, of vraag een offerte aan.

Wilt u meer informatie over onze AED’s? Vraag dan vrijblijvend een informatiepakket aan.

Het HeartSine AED-pakket is al verkrijgbaar vanaf € 1195, inclusief installatie en instructie.

De voordelen van Defibrion

  • Voordelig pakket inclusief AED-kast
  • Altijd inclusief installatie en instructie
  • AED onderhoud verzorgen wij voor u
  • Garantie van de laagste prijs
  • Zowel kopen als leasen van AED mogelijk

AED leasen vanaf €25,84 per maand

Steeds vaker wordt gekozen voor AED lease. Wilt u ook liever leasen? Doe dan een aanvraag voor AED lease via onze speciale leasepagina.

Naar AED lease

Vraag een advies op locatie aan

Wenst u meer informatie van onze adviseur? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs op locatie om het beste advies voor uw omgeving te geven. Uiteraard is ook advies er telefoon of email mogelijk.

Advies aanvragen BE

Informatie over Defibrion

Defibrion is exclusief importeur van de HeartSine AED’s in de Benelux en Frankrijk. Daarnaast bieden wij ook de meertalige LifePak CR2 aan van het merk PhysioControl. Doordat wij rechtstreeks importeur zijn, bieden we u de zekerheid van de beste prijs.

Service, installatie en onderhoud op maat

Ons Vlaamse serviceteam zorgt er voor dat uw AED na bestelling bij u wordt geïnstalleerd. Ook geven wij een instructie over de werking van het AED-toestel.

Ik vind sensibilisering rond AED’s zeer belangrijk. Iedere persoon in de omgeving van een AED moet hem durven en kunnen gebruiken, want iedere seconde telt bij een hartstilstand. Daarom ben ik er trots op dat wij altijd een AED instructie geven wanneer we een toestel afleveren.

Maarten Van Duyse, Accountmanager Defibrion Vlaanderen

Maarten defibrion