Directe levering vanuit voorraad
Al 10.000+ AED's geleverd
Dé AED-specialist van België
Complete AED-pakketten

AED aanschaffen

AED toestel aanschaffen

Steeds meer organisaties in België besluiten een automatische defibrillator (AED) aan te schaffen. En dit is hard nodig, daar ieder jaar 12.000 Belgen een hartstilstand krijgen buiten het ziekenhuis. Defibrion biedt een uitgebreid gamma AED’s. Laat u door ons adviseren welke AED het beste bij uw situatie past.

Het HeartSine AED-pakket is al verkrijgbaar vanaf € 1195, inclusief installatie en instructie.


 

De voordelen van Defibrion

  • Voordelig pakket inclusief AED-kast
  • Altijd inclusief installatie en instructie
  • AED onderhoud verzorgen wij voor u
  • Garantie van de laagste prijs
  • Zowel kopen als leasen van AED mogelijk

Ontvang direct een offerte

Wenst u direct een prijsopgaaf van onze producten? Vul dan ons offerte formulier in. Wij zullen zo snel mogelijk uw aanvraag beantwoorden.

Offerte ontvangen

Vraag een advies op locatie aan

Wenst u meer informatie van onze adviseur? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs op locatie om het beste advies voor uw omgeving te geven. Uiteraard is ook advies er telefoon of email mogelijk.

Advies aanvragen BE

Informatie over Defibrion

Defibrion is exclusief importeur van de HeartSine AED’s in de Benelux en Frankrijk. Daarnaast bieden wij ook de meertalige LifePak CR2 aan van het merk PhysioControl. Doordat wij rechtstreeks importeur zijn, bieden we u de zekerheid van de beste prijs.

Service, installatie en onderhoud op maat

Ons Vlaamse serviceteam zorgt er voor dat uw AED na bestelling bij u wordt geïnstalleerd. Ook geven wij een instructie over de werking van het AED-toestel.

Ik vind sensibilisering rond AED’s zeer belangrijk. Iedere persoon in de omgeving van een AED moet hem durven en kunnen gebruiken, want iedere seconde telt bij een hartstilstand. Daarom ben ik er trots op dat wij altijd een AED instructie geven wanneer we een toestel afleveren.

Maarten Van Duyse, Accountmanager Defibrion Vlaanderen

Maarten defibrion
© 2019 Defibrion Services BV, Alle rechten voorbehouden.