Snelle levering in België & Nederland
Exclusief importeur HeartSine AED
Dé AED-specialist van België
Al 25.000+ AED's geleverd

AED aanvragen via gemeente

AED subsidie aanvragen

Steeds vaker worden er AED’s aangeschaft door particulieren en verenigingen. Door het starten van een inzamelingsactie kunt u het benodigde bedrag bij elkaar verzamelen. Daarnaast is het mogelijk om een tegemoetkoming aan te vragen bij uw gemeente.

Ontvang direct een offerte

Wenst u direct een prijsopgaaf van onze producten?

Vul dan ons offerte formulier in. Wij zullen zo snel mogelijk uw aanvraag beantwoorden.

Offerte ontvangen

Vraag een advies op locatie aan

Wenst u meer informatie van onze adviseur? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs op locatie om het beste advies voor uw omgeving te geven. Uiteraard is ook advies er telefoon of email mogelijk.

Advies aanvragen BE

Subsidie aanvragen in uw gemeente

Sommige gemeenten bieden een tegemoetkoming in de kosten voor een AED en/of buitenkast, onder de voorwaarde dat de AED 24 uur per dag beschikbaar is en aan wordt gemeld bij het oproepsysteem. Op deze manier wordt de beschikbaarheid van de AED verbeterd. Niet iedere gemeente is in staat om subsidie te verlenen. Houd daar rekening mee.

Wilt u subsidie aanvragen voor het aanschaffen van een AED in uw gemeente?

Dan kunt u bij Defibrion terecht, wij kunnen u voorzien van gratis informatiepakketten of productleaflets voor meer informatie over de AED’s. Aangezien wij hier vaak vragen over krijgen, kunnen wij een offerte opstellen voor u. Zo heeft u direct een prijsopgave van onze producten. Dit kan eventueel van belang zijn bij het aanvragen van een subsidie.

AED batterij gratis vervangen na inzet

Vanaf 2018 worden de elektroden en batterijen na een inzet van een (publieke) AED vergoed door de zorgverzekeraars. Deze vergoeding kan worden afgehandeld in samenwerking met de ambulancediensten. Indien u de AED via ons heeft aangeschaft, kunnen wij u helpen om deze kosten vergoed te krijgen.

Informatie over Defibrion

Defibrion is exclusief importeur van de HeartSine AED’s in de Benelux en Frankrijk. Daarnaast bieden wij ook de meertalige LifePak CR2 aan van het merk PhysioControl. Doordat wij rechtstreeks importeur zijn, bieden we u de zekerheid van de beste prijs.

Service, installatie en onderhoud op maat

Ons Vlaamse serviceteam zorgt er voor dat uw AED na bestelling bij u wordt geïnstalleerd. Ook geven wij een instructie over de werking van het AED-toestel.

Ik vind sensibilisering rond AED’s zeer belangrijk. Iedere persoon in de omgeving van een AED moet hem durven en kunnen gebruiken, want iedere seconde telt bij een hartstilstand. Daarom ben ik er trots op dat wij altijd een AED instructie geven wanneer we een toestel afleveren.

Maarten Van Duyse, Accountmanager Defibrion Vlaanderen

Maarten defibrion