AED apparaat

Wat is een AED apparaat?

Een AED is een apparaat dat een schok af kan geven aan mensen met een hartstilstand. Bij een plotselinge hartstilstand staat een hart vaak niet helemaal stil; bij circa 50% van de slachtoffers is er sprake van een verstoord hartritme waardoor er geen bloed meer rond wordt gepompt. Bij de overige 50% is sprake van asystolie (geen elektrische activiteit). In dit geval moeten er eerst borstcompressies worden gegeven.

AED apparaten van topmerken

Wilt u een AED apparaat kopen of uw AED apparaat laten onderhouden? Defibrion is dé specialist op het gebied van veiligheidsmiddelen. Defibrion is de exclusieve importeur van HeartSine AED apparaten voor de Benelux. Naast HeartSine bieden we ook andere AED apparaten van topmerken aan.

Wilt u meer informatie over welk AED apparaat het beste bij uw organisatie past? Vraag dan via het formulier aan de rechterzijde het gratis informatiepakket aan!

Informatiepakket aanvragen

Informatiepakket aanvragen

Het hart resetten

Door een elektrische schok af te geven met een AED apparaat kan een hart worden “gereset”. Het doel hiervan is dat het hart daarna vanzelf weer in een normaal ritme gaat kloppen. De betekenis van de drie letters zeggen eigenlijk al wat het apparaat doet: de ‘Automatische Externe Defibrillator’ brengt (half)automatisch een schok toe waarmee het hart van buitenaf (extern) wordt gedefibrilleerd.

AED apparaten zijn slim

Na de schok kunnen de normale regelmechanismen van het hart de controle over het hart weer overnemen. Bij een normaal kloppend hart zou een schok van een AED apparaat een averechts effect kunnen hebben, maar gelukkig zal een AED apparaat nooit een schokadvies afgeven aan iemand met een gezond hartritme.

Bel mij terug voor advies

Bel mij terug

Meer weten over AED apparaten?

Onze veiligheidsexperts helpen u graag verder en kunnen u
vrijblijvend adviseren bij de selectie van een geschikt AED apparaat.

Meer informatie

>> Of vraag vrijblijvend een offerte aan

AED apparaten in alle soorten en maten

Een defibrillator kopen en/of laten onderhouden?

Defibrion is importeur en leverancier van defibrillatos en andere veiligheidsmiddelen. Wij leveren, installeren en onderhouden defibrillators. Waar andere leveranciers uw producten alleen controleren en periodiek vervangen, gaat Defibrion een stapje verder. Met onze veiligheidsoplossing Deficare nemen wij de zorg voor uw veiligheidsmiddelen volledig uit handen. Voor een vast bedrag per maand onderhouden we niet alleen de producten maar trainen we bijvoorbeeld ook uw medewerkers in het gebruik ervan.
We voeren alle training en onderhoud zoveel mogelijk tijdens één jaarlijks bezoek uit. U hoeft dus maar één afspraak te maken en ontvangt maar één factuur. Daarnaast heeft u met ons online klantportaal 24/7 inzicht in de status van uw veiligheidsmiddelen. U weet dus altijd welke veiligheidsmiddelen op welke datum zijn onderhouden. Wel zo overzichtelijk!

Vraag een gratis Deficare quickscan aan

Benieuwd naar onze totaaloplossing en wat dat uw organisatie oplevert?
Vraag dan een gratis quickscan aan!

Gratis quickscan aanvragen

© 2019 Defibrion Services BV, Alle rechten voorbehouden.