fbpx
Snelle levering in België & Nederland
AED Levering & Onderhoud
Dé AED-specialist van België
Al 25.000+ AED's geleverd

Inzamelpakket aanvragen voor uw buurt

Start nu uw inzamelactie

Om u te helpen bij uw inzamelingsactie, hebben we een speciaal actiepakket voor u samengesteld. Hiermee ontvangt u flyers, intekenlijsten en instructie om snel het benodigde bedrag in te kunnen zamelen.

Voor uw vragen kunt u ons bereiken op ons speciale emailadres: sales@defibrion.be

De voordelen van een AED van Defibrion:

  • AED en verwarmde buitenkast van topkwaliteit
  • Instructie op locatie voor alle buurtbewoners
  • Service en onderhoud onder één dak

Inzamelpakket aanvragen

Vraag hier uw inzamelpakket aan en start een actie in uw buurt! U ontvangt van ons per post uw startpakket. Daarnaast sturen we u ook de digitale versies van dit pakket, zodat u uw actie ook online kunt voeren!

Inzamelpakket AED

Wat zit er in het inzamelpakket?

U ontvangt van ons een pakket met alles om uw inzamelingsactie te kunnen starten. We hebben speciale flyers ontworpen die u in uw buurt kunt verspreiden. Deze flyers zijn ook digitaal beschikbaar. Zo kunt u veel buurtbewoners bereiken om mee te doen aan deze actie.

U ontvangt van ons:

  • Een flyerpakket met invulstrook*
  • Intekenlijsten
  • Een leaflet met informatie over de HeartSine AED
  • Instructie om u te helpen bij uw actie
  • Digitale versies van de flyer en intekenlijst

*Het flyerpakket bevat 50 flyers. Indien u meer flyers wilt ontvangen, kunt u dit aangeven bij uw aanvraag.

Heeft u een vraag over uw inzamelactie?

Wij helpen u graag om uw inzamelactie succesvol te maken. Voor uw vragen kunt u ons bereiken op ons speciale emailadres: sales@defibrion.be

Stuur ons een email

Hoe zamel ik het bedrag in?

Inzamelingsactie met uw buurtgenoten

Samen met uw buurtgenoten start u een inzamelingsactie. U kunt dit doen door langs de deuren te gaan, of bijvoorbeeld via een Crowdfundingplatform. Samen met u zorgen wij dat de actie wordt gestart en het streefbedrag wordt gehaald. Hier zit geen tijdslimiet aan.

Sponsoring door lokale bedrijven

Ook lokale ondernemers kunnen helpen de AED in uw buurt te realiseren. Extra aantrekkelijk voor deze bedrijven is dat wij een bord maken met daarop alle logo’s van bedrijven die een sponsorbijdrage hebben geleverd. Dit bord wordt naast de AED gemonteerd.

Voor aanvang van de actie bespreken we samen welk pakket voor u het meest geschikt is en wat het streefbedrag wordt

Instructie op locatie

Het is belangrijk dat iedereen weet hoe de AED gebruikt moet worden. Bij levering van de AED komt onze veiligheidsexpert langs om u en uw buurtgenoten een instructie te geven.

Service en onderhoud

Indien gewenst kunnen wij jaarlijks uw AED onderhouden. Dit kan verwerkt worden in de pakketprijs. Ook bij storingen of vervanging na een inzet kunt u bij ons terecht.

De beste producten

De AED’s van Heartsine zijn van de beste kwaliteit en daarnaast ook erg gebruiksvriendelijk. Ook ongetrainde gebruikers kunnen hiermee dus levens redden!

HeartSine 350P AED

ARKY verwarmde buitenkast

Reanimatieset

Wat gebeurt er als ik het bedrag niet haal?

Indien de inzamelactie niet tot het benodigde bedrag komt, is dat natuurlijk heel jammer. U kunt dan zelf zorgen dat het reeds ingezamelde bedrag teruggestort wordt aan de donateurs. Vraag ons om advies over de beste manier om het bedrag in te zamelen!

Waar kan ik de AED het best ophangen?

De AED kan het best op een centrale plaats in de buurt gehangen worden. Het liefst op een goed verlichte plaats die overdag niet vol in de zon staat. Voor de verwarmde buitenkast is aansluiting op 220V benodigd.

Is de AED beveiligd tegen diefstal?

De ervaring leert dat AED’s niet diefstalgevoelig zijn. Ze zijn eenmalig inzetbaar en hebben periodiek onderhoud nodig. De AED buitenkast is standaard voorzien van een akoestisch alarm dat afgaat wanneer de kast wordt geopend. Indien gewenst kan de AED buitenkast geleverd worden met een cijferslot.

Hoe lang gaat een AED mee?

De HeartSine AED’s zijn standaard voorzien van 8 jaar garantie. De batterij en elektroden (Bij HeartSine AED’s zijn deze samengevoegd in de PadPak) dienen iedere 4 jaar vervangen te worden. Als u bij ons een onderhoudspakket afneemt, wordt na 4 jaar gratis een de PadPak vervangen, t.w.v. €140. Na inzet van de AED kunt u de kosten voor een nieuwe PadPak vergoed krijgen, wij helpen u hierbij.

Na 8 jaar verloopt de garantietermijn van een AED. Het wordt sterk aanbevolen om op dat moment de AED in te ruilen voor een compleet nieuw toestel, zodat u altijd de garantie van een werkende AED heeft. Bij het inruilen van een oud toestel kunt u bovendien vaak aanspraak maken op interessante inruilkortingen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden voor het inruilen van een oude AED.

Kan ik de AED ook binnen ophangen?

Indien uw een AED binnen wilt ophangen, bijvoorbeeld in een appartementencomplex, is dit mogelijk. U heeft dan geen AED buitenkast nodig, u ontvangt van ons hetzelfde pakket met een AED binnenkast. De prijs van dit pakket is dan ook lager. Neem contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden!

Is jaarlijks onderhoud aan een AED verplicht?

Dit is niet verplicht, maar het wordt wel aangeraden. Aangezien het een medisch apparaat is, is het belangrijk dat deze goed werkt. De AED voert zelf regelmatig zelftests uit en slaat deze gegevens op in het geheugen. Onze onderhoudsmedewerkers checken de AED op verschillende punten en zorgen er voor dat er genoeg geheugen vrij is voor de AED om de zelftests uit te blijven voeren.

Wat houdt de AED instructie op locatie in?

Defibrion biedt een instructie op locatie aan door één van onze veiligheidsexperts. Deze instructie bestaat uit het verstrekken van informatie over de AED en hoe u deze kunt gebruiken indien een calamiteit zich voordoet. Dit wordt gedemonstreerd op een meegebrachte reanimatiepop. De instructie duurt ongeveer 1 uur.

Het is belangrijk om te weten dat dit géén reanimatiecursus is, die duurt namelijk zo’n 4 uur.

Hoe start ik een inzamelingsactie?

U kunt bij ons een gratis AED buurtpakket aanvragen. In dit pakket zitten intekenlijsten, flyers en leaflets met productinformatie. De flyers kunt uitdelen in uw buurt. Op de flyer kan uw buurtgenoot zijn/haar gegevens invullen en de bijdrage die hij/zij wil leveren aan een buurt AED. Op de intekenlijst kunt u alle gegevens verwerken en bijhouden tot het bedrag is verzameld. U ontvangt van alle documenten ook digitaal, zodat u deze kunt delen via email of social media.

Hoe lang heb ik de tijd om het bedrag in te zamelen?

Wij verbinden geen tijdslimiet aan het inzamelen van het bedrag. U kunt dus in uw eigen tempo het benodigde bedrag inzamelen.

Hangt er al een aed bij jou in de buurt? Waarom zou je een aed kopen?