Snelle levering in België & Nederland
AED Levering & Onderhoud
Dé AED-specialist van België
Al 25.000+ AED's geleverd

Vijf redenen om een AED in uw organisatie te hangen

Een AED is tegenwoordig op veel plaatsen beschikbaar, echter nog lang niet overal. De aanwezigheid van een Automatische Externe Defibrillator kan het verschil maken tussen leven en dood. In dit blogartikel geven we daarom vijf redenen om een AED in uw organisatie te hangen.

Vijf redenen om een AED in uw organisatie te hangen

Automatische Externe Defibrillators zijn tegenwoordig op veel plaatsen beschikbaar, echter nog lang niet overal. De aanwezigheid van een AED kan het verschil maken tussen leven en dood. In dit blogartikel geven we daarom vijf redenen om een AED in uw organisatie te hangen.

 

1. Een hartstilstand ligt altijd op de loer

In Nederland krijgen elk jaar 16.000 mensen een hartstilstand. Dit kan overal gebeuren: thuis, op het werk, op straat of in uw organisatie. De kans dat één van uw klanten of medewerkers een hartstilstand krijgt, is altijd aanwezig.

 

2. Een AED is de enige oplossing bij een hartstilstand

De enige manier om een hart weer in een normaal ritme te laten kloppen is door een elektrische schok af te geven met behulp van een Automatische Externe Defibrillators.

 

3. Een ambulance komt vrijwel altijd te laat

Elke minuut waarin er niet wordt gereanimeerd met behulp van een Automatische Externe Defibrillator, daalt de overlevingskans van het slachtoffer met circa 10%. Een ambulance is echter vaak pas na 15 minuten aanwezig. De aanwezigheid van deze defibrillators kan dus letterlijk het verschil maken tussen leven en dood.

 

4. Iedereen mag een AED bedienen

In Nederland mag iedereen een AED gebruiken. Hoewel het aan te raden is om jaarlijks een reanimatiecursus te volgen waarbij het gebruik van de AED wordt uitgelegd, mogen mensen ook zonder kennis van reanimatie een AED gebruiken. Hoe sneller een inzet plaatsvindt, hoe groter de overlevingskans van het slachtoffer.

 

5. De aanwezigheid van een AED in uw organisatie creëert een veilig gevoel

Door een AED in uw organisatie te plaatsen geeft u aan dat u waarde hecht aan de veiligheid van zowel uw klanten als uw medewerkers. Dit creëert een veilig gevoel.

 

Aanschaf en inruilen van een Automatische Externe Defibrillator

Overweegt u na het lezen van deze informatie om een AED in uw organisatie te plaatsen? Defibrion is de exclusieve importeur van Heartsine AED’s voor de Benelux en Frankrijk. Deze defibrillators hebben niet alleen de laagste onderhoudskosten, maar ook de beste prijs-kwaliteitsverhouding. U vindt hier het overzicht van de aangeboden defibrillators. Voor meer informatie of een aantrekkelijk aanbod kunt u contact met ons opnemen.

Bent u in het bezit van een AED, maar is de garantietermijn verlopen? Dan is het tijd om deze te vervangen. Bij Defibrion bieden wij u graag een aantrekkelijke inruilkorting als u besluit uw oude model om te ruilen voor een nieuwe. Zo bieden wij een inruilkorting oplopend tot € 500,- voor uw oude toestel. Wilt u weten hoeveel inruilkorting u kunt ontvangen? Bekijk dan onze actiepagina.