fbpx
Snelle levering in België & Nederland
AED Levering & Onderhoud
Dé AED-specialist van België
Al 25.000+ AED's geleverd

Een AED aankopen

Een AED kopen

Vertrouwd en voordelig uw defibrillator aanschaffen bij de AED specialist van België

Ieder jaar sterven in België 10.000 personen aan een hartstilstand. Een Automatische Externe Defibrillator (AED) kan levensreddend zijn. Onze missie is het terugdringen van sterfgevallen door hartfalen. Samen met u zorgen we voor een hartveilig België.

Onze productexperts staan steeds voor u klaar om de beste keuze te maken en adviseren u graag bij de aanschaf van de juiste AED. Ook helpen we u verder in uw keuze voor training en onderhoud.

Wij sturen u graag ons digitale AED informatiepakket toe, maar we komen ook graag langs voor een demonstratie. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen over onze AED’s? Wij maken deze graag voor u op.

Offerte aanvragen voor een AED

Nieuw: een AED leasen

Wellicht is het in uw situatie aantrekkelijker om maandelijks een bedrag te betalen voor uw AED. In dat geval kunt u bij ons een AED leasen vanaf €23,93 p/m, inclusief gratis AED accessoires en installatie.

Dit is waarom u een AED aanschaft bij Defibrion:

  • Persoonlijk advies, ook op locatie;
  • Zeer voordelig pakket met gratis AED kast en accessoires;
  • Installatie en product uitleg is altijd inbegrepen;
  • Zekerheid van de beste prijs;
  • Wij zorgen ook voor het onderhoud aan uw AED.

Wilt u uw oude AED vervangen door een nieuw toestel?

Dan ontvangt u bij ons een royale inruilkorting tot wel €500,-. Vraag onze adviseur naar de mogelijkheden.

AED advies aanvragen

Wilt u contact met onze adviseurs? U kunt het formulier hieronder gebruiken om advies of een informatiepakket aan te vragen.

Advies aanvragen BE

Onze AED pakketten

Wij bieden onze AED’s aan in een aantrekkelijke pakketvorm. U kunt kiezen uit een pakket met een binnenkast, een buitenkast of een EHBO-rugzak.

 

Welke AED is geschikt?

Er zijn veel verschillende defibrillatoren op de markt. Alle toestellen kunnen de benodigde elektrische schok afgeven in geval van een hartstilstand. We geven u enkele tips die u kunnen helpen te bepalen welke AED voor u de beste keuze is.

Goed om te weten: Alle AED’s die wij verkopen mogen door ongetrainde personen worden gebruikt.

Semi- of volautomatische AED

Bij een semi-automatische AED krijgt u een signaal wanneer de AED een schok af wil geven. U drukt zelf op de knop. Bij een volautomatische AED krijgt u een duidelijk signaal dat de AED de schok af gaat geven, u hoeft zelf niets te doen. Beide AED-types zijn even goed.

» Onze keuze voor een semi-automatische AED: De HeartSine Samaritan PAD 350P AED.

» Liever een volautomatische AED? Dan adviseren wij de HeartSine Samaritan PAD 360P AED.

Feedback tijdens de reanimatie

AED’s met reanimatiefeedback geven niet alleen gesproken en visuele instructies, maar meten ook of de borstcompressies goed worden uitgevoerd en geeft op basis daarvan aan of u sneller, langzamer of harder moet drukken. Zo weet u zeker dat de reanimatie goed wordt uitgevoerd en stijgt de overlevingskans van het slachtoffer.» » Onze keuze voor een AED met reanimatiefeedback: De HeartSine Samaritan PAD 500P

Meertaligheid

Standaard spreekt een AED één taal. Werkt u in een omgeving waarbij er meerdere talen worden gesproken? Dan kan het handig zijn als de AED twee talen spreekt, bijvoorbeeld Nederlands en Frans.

» Onze keuze voor een meertalige AED: De Lifepak CR2 AED.

Wat is een defibrillator

Uw AED onderhoud

NIEUW! Onderhoud aan uw AED + vervanging batterij en elektroden al vanaf 80,- per jaar!

In geval van nood wilt u er zeker van zijn dat een AED goed functioneert. Periodiek onderhoud en tijdige vervanging van onderdelen is daarom sterk aanbevolen. In een noodsituatie kan dit het verschil maken tussen leven en dood. Een AED kopen en deze periodiek onderhouden is dus een uitkomst.

Met dit in het achterhoofd bieden wij drie verschillende onderhoudsprogramma’s voor uw AED opgezet. Bij al onze onderhoudsprogramma’s zijn de kosten voor de vervanging van de batterij en elektroden al inbegrepen!

⇒Lees meer over AED onderhoud

AED Servicepakketten

Bij al onze HeartSine servicepakketten heeft u o.a. toegang tot onze telefonische helpdesk en zorgen wij voor een vervangende AED bij een defect. Hieronder ziet u de drie verschillende opties:

AED Service Basis (€ 80 p/j)


+ 4-jaarlijks onderhoud op locatie voor de AED en wandkast

AED Service Plus (€ 145 p/j)


+ Jaarlijks onderhoud op locatie voor de AED en wandkast

AED Service Premium (€ 255 p/j)


+ Jaarlijks onderhoud op locatie voor de AED en wandkast
+ Installatie van uw AED en wandkast
+ Jaarlijkse AED-instructie op locatie

Informatie over Defibrion

Defibrion is exclusief importeur van de HeartSine AED’s in de Benelux en Frankrijk. Daarnaast bieden wij ook de meertalige LifePak CR2 aan van het merk PhysioControl. Doordat wij rechtstreeks importeur zijn, bieden we u de zekerheid van de beste prijs.

Service, installatie en onderhoud op maat

Ons Vlaamse serviceteam zorgt er voor dat uw AED na bestelling bij u wordt geïnstalleerd. Ook geven wij een instructie over de werking van het AED-toestel.

Ik vind sensibilisering rond AED’s zeer belangrijk. Iedere persoon in de omgeving van een AED moet hem durven en kunnen gebruiken, want iedere seconde telt bij een hartstilstand. Daarom ben ik er trots op dat wij altijd een AED instructie geven wanneer we een toestel afleveren.

Maarten Van Duyse, Accountmanager Defibrion Vlaanderen

Maarten Defibrion

Koop eenvoudig uw AED bij Defibrion

Als u bij ons uw AED aanschaft, dan komen wij de AED gratis installeren en geven u een AED-instructie.

Onze adviseurs maken graag een offerte op waarmee u de prijzen van de verschillende modellen AED’s kunt vergelijken. Wanneer u het formulier invult, proberen wij zo spoedig mogelijk de offerte naar u toe te sturen.

Bent u na het lezen van de informatie enthousiast geworden en wilt u direct een AED kopen? Dat kan telefonisch, maar u kunt ook een bestelling via onze webshop plaatsen. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 zijn geplaatst, worden dezelfde dag nog verstuurd. Bij Defibrion maken we het bestellen gemakkelijk. Bovendien rekenen wij geen bezorgkosten voor bestellingen boven de €75.

AED offerte

Wilt u offerte voor een AED ontvangen? Laat dan via onderstaand formulier uw aanvraag achter.

Offerte aanvragen [OUD]
Optioneel: Accessoires bij de AED
Optioneel: Kies een AED servicepakket