Directe levering vanuit voorraad
Al 25.000+ AED's geleverd
Dé AED-specialist van België
Complete AED-pakketten

AED kopen

Een AED kopen

Koop een AED vanaf slechts 1195,- inclusief AED kast en installatie!

Een AED kopen of leasen doet u niet iedere dag. Wij helpen u om de beste keus te kunnen maken. Ons team van experts staat voor u klaar. Wij kunnen u adviseren welk merk en type AED het beste geschikt is voor uw situatie, en welk onderhoud daar bij past. Weet u al welke AED u wilt hebben? Bestel dan eenvoudig en veilig in onze webshop, of vraag een offerte aan.

Wilt u meer informatie over onze AED’s? Vraag dan vrijblijvend een informatiepakket aan.

Bekijk ook ons voordelige aanbod voor AED Lease! Al mogelijk vanaf €22,53 per maand!

Naar AED Lease

Waarom uw AED kopen bij Defibrion?

 • Advies op locatie in heel Vlaanderen
 • Zeer voordelig pakket met AED kast en accessoires
 • Standaard 8 jaar garantie
 • Installatie en AED-instructie in de prijs inbegrepen
 • Voordelige opties voor AED onderhoud

Advies over AED’s aanvragen

U kunt het formulier hieronder gebruiken om direct in contact te komen met onze AED experts. Wij voorzien u graag van een vrijblijvend advies.

Advies aanvragen BE
AED Kopen

MEEST VERKOCHT:

HeartSine 350P AED pakket voor €1195,-

Gebruikvriendelijk | Gratis AED-kast | Beste prijs
Het meest complete AED-pakket! De volautomatische of semi-automatische AED van HeartSine geeft u gesproken begeleiding tijdens het reanimeren. De visuele instructie maakt het ook voor ongetrainde gebruikers mogelijk om levens te redden.

Het pakket bevat de HeartSine 350P AED, de AED kast, reanimatieset en stickers. Wij komen de AED gratis installeren en voorzien u van een instructie op locatie.

Aandachtspunten bij aanschaf AED

Als u een AED wilt aanschaffen dan raden wij u aan op de volgende zaken te letten:

Onderhoudskosten: hoe vaak moeten de batterijen en elektroden worden vervangen en tegen welke prijs?
Garantie: wat is de garantie die op het toestel wordt gegeven?
IP-waarde: kan de AED zonder gevaar in de regen of in een stoffige omgeving worden gebruikt? (Dit kan bij IP 55 of hoger)
Instructies: geeft de AED naast gesproken ook visuele instructies?
Reanimatiefeedback: is het wenselijk dat de AED feedback op de reanimatie geeft?
Taalopties: is het nodig dat de Defibrillator naast Nederlandstalige instructies ook instructies in een andere taal kan geven?

Deze aandachtspunten zijn van belang wanneer u een defibrillator wilt kopen. Heeft u een oplossing op maat nodig? Geen probleem, neem dan contact met ons op. Wilt u meer informatie ontvangen over de aanschaf van een AED? Vraag dan vrijblijvend ons informatiepakket aan.

Welke defibrillator kunt u het beste kopen?

Welke AED de beste keuze is hangt uiteraard af van uw eisen en persoonlijke wensen. Echter, als u een AED voor op het werk of thuis wilt aanschaffen dan is de HeartSine Samaritan PAD serie altijd een uitstekende keuze. Binnen deze serie is er een volautomatische AED (de 360P), een halfautomatische AED (de 350P) en een halfautomatische AED met reanimatiefeedback (de 500P) leverbaar. Deze laatste AED geeft niet alleen gesproken en visuele instructies, maar meet ook of de borstcompressies goed worden uitgevoerd en geeft op basis daarvan aan of u sneller, langzamer of harder moet drukken. Zo weet u zeker dat de reanimatie goed wordt uitgevoerd en stijgt de overlevingskans van het slachtoffer. Werkt u in een omgeving waarbij er meerdere talen worden gesproken? Dan kan het handig zijn als de AED meerdere talen spreekt. In dat geval is de LIFEPAK CR2 van Physio Control een goede keuze.

AED kopen bij Defibrion

Offerte aanvragen

Wilt u een prijsopgave voor een AED ontvangen?
Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan!

AED Kopen voor het bedrijf

De AED’s die u bij Defibrion kunt kopen zijn uitermate geschikt voor gebruik in bedrijven. Daarnaast bieden de defibrillators van de HeartSine serie de volgende voordelen:

 • Onze AED’s mogen door iedereen bediend worden.
 • De defibrillator is voorzien van een metronoom (geeft tempo van reanimatie aan).
 • Het AED-apparaat kan binnen én buiten worden gebruikt: IP 56.
 • Zeer lage onderhoudskosten – PadPak hoeft slechts eenmaal per vier jaar vervangen te worden.
 • Standaard 8 jaar garantie.
 • Volledige reanimatieondersteuning – gesproken én visuele instructies.
 • Leverbaar als halfautomatische en volautomatische AED.

Wilt u een AED kopen voor een bedrijf en wilt u graag advies over wat de beste keuze voor uw situatie zou zijn? Onze medewerkers voorzien u graag vrijblijvend van advies. Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Compleet AED-pakket met installatie

Wij leveren onze AED’s altijd als compleet pakket, dus inclusief de AED kast en accessoires. Ook komen wij de AED bij u op locatie installeren. Heeft u al een AED kast in uw bedrijf? Neem dan contact op met ons om alleen de aanschaf van de AED te bespreken.

Vraag een offerte aan

AED Kopen voor thuis of in uw buurt

Ook als u een AED voor thuis wilt kopen hebben wij altijd een passende oplossing. Overweegt u een AED voor thuisgebruik aan te schaffen? Dan is het raadzaam een aantal zaken te overwegen.

Defibrillator kopen met of zonder reanimatiefeedback?

Allereerst is het verstandig om te besluiten of u een AED met of zonder reanimatiefeedback wilt kopen. In beide gevallen vertelt de Defibrillator u stap voor stap wat u moet doen, maar een AED met reanimatiefeedback zal ook meten of u de borstcompressies goed uitvoert en aan de hand daarvan instructies geven (Bijvoorbeeld: “Druk harder, druk zachter, druk sneller”). Dankzij deze instructies weet u altijd zeker dat u de reanimatie goed uitvoert en stijgt de overlevingskans van het slachtoffer. Vooral als de AED niet door een getrainde arts gebruikt wordt is dit een handige extra. Wilt u een AED met reanimatiefeedback kopen? Dan is de HeartSine Samaritan PAD 500P een uitstekende keuze.

Aanschaf- en onderhoudskosten van een AED

Ten tweede spelen ook de aanschaf- en onderhoudskosten een belangrijke rol. Veel AED’s zijn voordelig in de aanschaf, maar hebben hoge onderhoudskosten. Zo moeten de batterijen en elektroden bijvoorbeeld vaak en tegen een hoge prijs vervangen worden. Hierdoor bent u op termijn alsnog veel geld kwijt.

Koop eenvoudig uw AED bij Defibrion

Bent u na het lezen van de informatie enthousiast geworden en wilt u direct een AED aanschaffen? Dat kan telefonisch, maar u kunt ook een bestelling via onze webshop plaatsen. Bestellingen die vóór 17:00 zijn geplaatst, worden dezelfde dag nog verstuurd. Bij Defibrion maken we het bestellen gemakkelijk. Bovendien rekenen wij geen bezorgkosten voor bestellingen boven de €500. Wilt u dat we de bestelde Defibrillator ook komen installeren? Dat kan in combinatie met een Deficare pakket. Heeft u andere vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op.

AED informatiepakket aanvragen

U kunt het formulier hieronder gebruiken om direct een informatiepakket aan te vragen.

Informatiepakket aanvragen
reCAPTCHA
© 2019 Defibrion Services BV, Alle rechten voorbehouden.