Geïnteresseerd in

AED kopen

AED’s die levens redden

Jaarlijks worden in België 12.000 mensen getroffen door een hartstilstand. Met een AED (Automatische Externe Defibrillator) kan een levensreddende defibrillatieschok worden gegeven die de overlevingskans van het slachtoffer vergroot van 5% naar 70%. Iedereen kan en mag een AED bedienen. De AED’s van Heartsine zijn in België een zeer populaire keuze

  • Betrouwbaar en veilig
  • 8 jaar garantie en service
  • Levering direct uit voorraad
  • Duidelijk gesproken én visuele instructies

Gratis informatiepakket voor AED aanvragen

U kunt het formulier hieronder gebruiken om direct een informatiepakket aan te vragen.

Informatiepakket aanvragen
Heartsine samaritan 500P

Semiautomatische AED – Samaritan PAD 500P

Onze beste AED

Zo helpt de AED u bij het reden van een leven

Welke AED is het meest geschikt?

Er zijn veel verschillende Automatische Externe Defibrillatoren (AED’s) te koop. Hoewel alle AED’s in staat zijn om een schok toe te dienen in het geval van een hartstilstand, zijn er veel verschillen tussen de diverse merken AED’s. Deze verschillen worden voornamelijk bepaald door het gebruiksgemak en de technische specificaties. Zo geven de AED’s van HeartSine bijvoorbeeld niet alleen gesproken én visuele instructies, maar kunnen deze dankzij de hoge IP-waarde ook buiten in de regen worden gebruikt. De HeartSine Samaritan PAD 500P geeft daarnaast ook feedback op de reanimatie. Zo zal deze AED aangeven of u harder, sneller of langzamer moet drukken of dat de borstcompressies goed worden uitgevoerd.

Vrijblijvend persoonlijk advies

Twijfelt u over welke AED voor u het meest geschikt is? Defibrion is dé expert als het gaat om een AED kopen. Wilt u graag een vrijblijvend persoonlijk advies? Onze medewerkers helpen u graag verder.

AED kopen en/of laten onderhouden?

Defibrion levert, installeert en onderhoudt AED’s en andere veiligheidsmiddelen. Waar andere bedrijven uw producten alleen controleren en periodiek vervangen, gaat Defibrion een stapje verder. Met onze veiligheidsoplossing Deficare nemen wij de zorg voor uw veiligheidsmiddelen volledig uit handen. Voor een vast bedrag per maand onderhouden we niet alleen de producten maar trainen we bijvoorbeeld ook uw medewerkers in het gebruik ervan.

We voeren alle training en onderhoud zoveel mogelijk tijdens één jaarlijks bezoek uit. U hoeft dus maar één afspraak te maken en ontvangt maar één factuur. Daarnaast heeft u met ons online klantportaal 24/7 inzicht in de status van uw veiligheidsmiddelen. U weet dus altijd welke veiligheidsmiddelen op welke datum zijn onderhouden. Wel zo overzichtelijk!

AED kopen bij Defibrion

Vraag een gratis
quickscan aan

Meer weten over Deficare en de mogelijkheden voor uw organisatie?
Vraag dan de gratis Deficare quickscan aan!

© 2019 Defibrion Services BV, Alle rechten voorbehouden.