fbpx
Snelle levering in België & Nederland
AED Levering & Onderhoud
Dé AED-specialist van België
Al 25.000+ AED's geleverd

AED Leasen

AED Leasen

Lease al een AED vanaf €23,93 per maand, inclusief AED kast!

AED Lease is de beste oplossing wanneer u wél een AED wilt, maar niet alle kosten in een keer wilt betalen. Het leasen van een AED is met name voordelig aangezien u zeker bent van uw investering: de kosten zijn transparant en alles wordt voor u geregeld. Dat is tegelijk ook de kracht van Defibrion: wij zijn een vertrouwde partner voor de ontzorging van uw veiligheidsmiddelen. En deze ontzorging gaat verder dan het vervangen van uw batterijen of het uitleggen hoe de AED werkt.

Hieronder alle voordelen van het huren van een AED, zowel voor bedrijven als particulieren:

 • De zekerheid van deskundig advies en de beste prijs
 • Vast & laag maandbedrag (vanaf €23,93 per maand ex. BTW)
 • AED Lease is inclusief alle benodigde onderdelen
 • Aantrekkelijke korting bij het inruilen van een oude AED

Ook voor grote aantallen AED’s bieden wij diverse voordelige oplossingen. Vraag onze experts voor het juiste advies voor uw situatie

AED Lease aanvragen

Ontvang vrijblijvend een prijsopgave voor AED lease

AED Leasen
Onderhoud (optie)
Accessoires

Voordelen van AED Lease

Een AED levert een belangrijke bijdrage aan de hartveiligheid van uw omgeving. U kunt een AED aanschaffen, maar u kunt er ook voor kiezen om deze te leasen. Het leasen van een AED – ook wel Defibrillator genoemd – kent vele voordelen. U hoeft zich na het afsluiten van de leaseovereenkomst namelijk nergens meer druk over te maken: alles wordt voor u uit handen genomen. Daarnaast heeft u niet de hoge eenmalige investeringskosten die u zou hebben bij het direct kopen van de AED’s.

Kosten AED Lease

Ontvang korting bij meerdere lease AED’s

Een AED leasen kan al vanaf €23,93 per maand. U heeft zelf de keuze in welk toestel u huurt, en welke mate van onderhoud en training u wenst. Overweegt u meerdere AED’s op dezelfde locatie te leasen? In dat geval ontvangt u korting op het onderhoud van de tweede en elke volgende AED.

Zowel Zakelijk als Particulier een AED Leasen

AED lease wordt het meest gekozen door zakelijke gebruikers. Wanneer u een AED wilt ophangen in uw bedrijf, maar liefst lage kosten en geen verantwoordelijkheid voor het onderhoud en de trainingen wnest, dan kunt u het beste gaan voor de zakelijke lease van een AED.

UNIEK: In al onze onderhoudspakketten zijn de kosten voor het vervangen van de batterij en elektroden (PadPak) na 4 jaar inbegrepen!

Meer over AED onderhoud

Particulier AED leasen

Ook voor particulieren is het mogelijk een AED te leasen. Bijvoorbeeld wanneer u samen met andere buurtbewoners een AED in de straat wilt ophangen of een collectief apparaat in het buurthuis wilt hangen. Juist dan biedt Defibrion een interessante oplossing voor een anderzijds dure aanschaf. De kosten in het leasecontract zijn transparant en u kiest zelf of en hoe u het onderhoud wenst. Bij particuliere lease wordt een borgsom van €250 gevraagd bij aanvang van het contract.

AED lease aanvragen

Ontvang deskundig advies

Wilt u weten wat de beste oplossing is voor uw situatie? Onze experts geven u graag vrijblijvend een advies

Hoe werkt AED Lease?

U bepaalt zelf welke producten en diensten bij uw leaseovereenkomst inbegrepen zijn. In de meest simpele vorm huurt u van ons alleen het AED toestel.

 • Kies zelf de meest geschikte AED
 • Kies wel/niet voor AED onderhoud en in welke mate u dit wilt
 • Optioneel: voeg een jaarlijkse AED instructie toe
 • Optioneel: voeg ook onderhoud aan andere BHV-middelen toe aan het pakket

AED toestel, onderhoud en training

Bij het meest complete pakket leaset u het AED toestel, voorzien wij hiervan jaarlijks het onderhoud, én trainen we uw medewerkers ieder jaar in het gebruik van de AED. Met dit pakket heeft u zelf geen enkel omkijken naar uw AED en bent u zeker van een veilige werkomgeving voor uw medewerkers.

AED lease aanvragen

Is een AED wettelijk verplicht?

In de wet staat dat een werkgever verplicht is om voor een veilige werkomgeving en de nodige veiligheidsmiddelen voor hulpverlening bij noodsituaties te zorgen. De AED wordt hierbij niet expliciet vermeld, maar kan zeker bijdragen aan het creëren van een veilige omgeving.

AED informatiepakket aanvragen

U kunt het formulier hieronder gebruiken om direct een informatiepakket aan te vragen.

Informatiepakket aanvragen
reCAPTCHA

Controleert de AED zichzelf?

De meeste AED’s voeren dagelijks, wekelijks of maandelijks een zelftest uit.

De Samaritan AED’s voeren wekelijks een test uit. De AED geeft zowel een licht- als geluidssignaal op het moment dat deze niet naar behoren werkt. Jaarlijks onderhoud van uw AED wordt aanbevolen door de Nederlandse Reanimatie Raad

Wat onderscheidt de Heartsine Samaritan PAD van andere AED’s?

 • De Samaritan PAD van HeartSine is de enige AED met één cartridge, dus één vervangingsdatum, voor de elektroden én batterij (PadPak)
 • Maakt gebruik van de unieke SCOPE (Self Compensating Output Pulse Envelope) bifasisch opgebouwde golf. Hierbij wordt er niet een gewone schok toegediend maar een geoptimaliseerde golfvorm. Hierbij wordt de energie, stijging en puls breedte van de golf aangepast op basis van de borstimpedantie van de patiënt. Onderzoek heeft uitgewezen dat deze techniek een grotere kans van slagen heeft dan een vaste golfvorm
 • Heeft de beste protectie van alle verkrijgbare AED’s tegen stof en waterstralen (beschermingsklasse IP56)
 • Geeft zowel gesproken als visuele instructies
 • Er is een aparte kinder-PadPak beschikbaar voor kinderen onder de 25 kg
 • Eén van de laagst geprijsde AED’s met acht jaar garantie

Kijk hier voor een overzicht van alle AED’s in ons assortiment.

Hoe lang gaat een AED mee?

De HeartSine AED’s zijn standaard voorzien van 8 jaar garantie. De batterij en elektroden (Bij HeartSine AED’s zijn deze samengevoegd in de PadPak) dienen iedere 4 jaar vervangen te worden. Als u bij ons een onderhoudspakket afneemt, wordt na 4 jaar gratis een de PadPak vervangen, t.w.v. €140. Na inzet van de AED kunt u de kosten voor een nieuwe PadPak vergoed krijgen, wij helpen u hierbij.

Na 8 jaar verloopt de garantietermijn van een AED. Het wordt sterk aanbevolen om op dat moment de AED in te ruilen voor een compleet nieuw toestel, zodat u altijd de garantie van een werkende AED heeft. Bij het inruilen van een oud toestel kunt u bovendien vaak aanspraak maken op interessante inruilkortingen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden voor het inruilen van een oude AED.

Is jaarlijks onderhoud aan een AED verplicht?

Dit is niet verplicht, maar het wordt wel aangeraden. Aangezien het een medisch apparaat is, is het belangrijk dat deze goed werkt. De AED voert zelf regelmatig zelftests uit en slaat deze gegevens op in het geheugen. Onze onderhoudsmedewerkers checken de AED op verschillende punten en zorgen er voor dat er genoeg geheugen vrij is voor de AED om de zelftests uit te blijven voeren.

Onderhoudspakketten bij AED Lease

NIEUW! Onderhoud aan uw AED + vervanging batterij en elektroden al vanaf € 6,67 per maand!

In geval van nood wilt u er zeker van zijn dat een AED goed functioneert. Periodiek onderhoud en tijdige vervanging van onderdelen is daarom sterk aanbevolen. In een noodsituatie kan dit het verschil maken tussen leven en dood. Het juiste servicepakket bij uw AED leaseabonnement is daarmee een verstandige keuze.

Met dit in het achterhoofd bieden wij drie verschillende onderhoudsprogramma’s voor uw AED opgezet. Bij al onze onderhoudsprogramma’s zijn de kosten voor de vervanging van de batterij en elektroden al inbegrepen!

Lees meer over AED onderhoud

AED Servicepakketten

Bij al onze HeartSine servicepakketten heeft u o.a. toegang tot onze telefonische helpdesk en zorgen wij voor een vervangende AED bij een defect. Hieronder ziet u de drie verschillende opties:

AED Service Basis (€ 6,67 p/m)


+ 4-jaarlijks onderhoud op locatie voor de AED en wandkast

AED Service Plus (€ 12,08 p/m)


+ Jaarlijks onderhoud op locatie voor de AED en wandkast

AED Service Premium (€ 21,25 p/m)


+ Jaarlijks onderhoud op locatie voor de AED en wandkast
+ Installatie van uw AED en wandkast
+ Jaarlijkse AED-instructie op locatie

Alle prijzen zijn exclusief BTW en gelden voor alle HeartSine AED’s. Voor andere merken geldt een aangepast onderhoudstarief.