Snelle levering in België & Nederland
AED Levering & Onderhoud
Dé AED-specialist van België
Al 25.000+ AED's geleverd

AED voor scholen en verenigingen

AED aanschaffen

Voordelig een AED kopen voor uw school of vereniging
Steeds vaker worden er AED’s aangeschaft door scholen, particulieren en verenigingen. Op deze manier wordt een veilige omgeving gecreëerd voor iedereen. En gelukkig worden AED’s ook steeds aantrekkelijker geprijsd. Zo biedt Defibrion al een compleet AED-pakket aan vanaf €1195,-, inclusief installatie en instructie.

Hulp bij aanschaf van een AED

AED’s zijn kostbare apparaten, en het bedrag om een AED aan te schaffen is niet altijd direct beschikbaar. Er zijn verschillende manieren om een bedrag in te zamelen. Door bijvoorbeeld het starten van een inzamelingsactie kunt u het benodigde bedrag bij elkaar verzamelen. Daarnaast is het mogelijk om een tegemoetkoming aan te vragen bij uw gemeente. Wij denken graag met u mee over de beste manier om het bedrag voor de AED bijeen te krijgen.

Ontvang direct een offerte

Wenst u direct een prijsopgaaf van onze producten? Vul dan ons offerte formulier in. Wij zullen zo snel mogelijk uw aanvraag beantwoorden.

Offerte ontvangen

Vraag een advies op locatie aan

Wenst u meer informatie van onze adviseur? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs op locatie om het beste advies voor uw omgeving te geven. Uiteraard is ook advies er telefoon of email mogelijk.

Advies aanvragen BE

Subsidie aanvragen voor uw AED

Sommige gemeenten bieden een tegemoetkoming in de kosten voor een AED en/of buitenkast, onder de voorwaarde dat de AED 24 uur per dag beschikbaar is. Op deze manier wordt de beschikbaarheid van de AED verbeterd. Niet iedere gemeente is in staat om subsidie te verlenen. Houd daar rekening mee.

Wilt u subsidie aanvragen voor het aanschaffen van een AED in uw gemeente? Dan kunt u bij Defibrion terecht, wij kunnen u voorzien van gratis informatiepakketten of productleaflets voor meer informatie over de AED’s. Aangezien wij hier vaak vragen over krijgen, kunnen wij een offerte opstellen voor u. Zo heeft u direct een prijsopgave van onze producten. Dit kan eventueel van belang zijn bij het aanvragen van een subsidie.

Onderwijsinstellingen en verenigingen

Onderwijsinstellingen en verenigingen worden steeds meer aangemoedigd in het kopen van een AED. Lommelse scholen die willen investeren in een AED kunnen voortaan rekenen op een subsidie van maximum 2.500 euro, en in Wallonië krijgen sportclubs die een AED aanschaffen 75% van het aankoopbedrag vergoed. Ook willen gemeenten steeds vaker organisaties en verenigingen aanmoedigen om een AED aan te kopen en te plaatsen op een publieke plaats. Daarom worden er steeds meer subsidies verleend.

Het complete AED-pakket is al beschikbaar vanaf €1195,- inclusief installatie en instructie!

Informatie over Defibrion

Defibrion is exclusief importeur van de HeartSine AED’s in de Benelux en Frankrijk. Daarnaast bieden wij ook de meertalige LifePak CR2 aan van het merk PhysioControl. Doordat wij rechtstreeks importeur zijn, bieden we u de zekerheid van de beste prijs.

Service, installatie en onderhoud op maat

Ons Vlaamse serviceteam zorgt er voor dat uw AED na bestelling bij u wordt geïnstalleerd. Ook geven wij een instructie over de werking van het AED-toestel.

“Ik vind sensibilisering rond AED’s zeer belangrijk. Iedere persoon in de omgeving van een AED moet hem durven en kunnen gebruiken, want iedere seconde telt bij een hartstilstand. Daarom ben ik er trots op dat wij altijd een AED instructie geven wanneer we een toestel afleveren.”

Maarten Van Duyse, Accountmanager Defibrion Vlaanderen

Maarten defibrion