Snelle levering in België & Nederland
AED Levering & Onderhoud
Dé AED-specialist van België
Al 25.000+ AED's geleverd

AED voor uw bedrijf

AED voor bedrijven

Draag bij aan een veilige werkomgeving!

Werkgevers in België zijn verplicht om voor een veilige werkomgeving voor hun werknemers te zorgen. Hiervoor gelden richtlijnen en zijn er getrainde hulpverleners. Echter is een AED nog steeds geen verplicht onderdeel van veiligheid op de werkvloer. Maar waarom eigenlijk niet?

De meeste hartstilstanden vinden plaats buiten het ziekenhuis. Aangezien de meeste werknemers vaak 40 uur per week werken, is de kans groot dat een hartstilstand zich voordoet op de werkvloer. In de nabije toekomst is de kans groot dat een AED verplicht wordt gesteld. In bepaalde landen wordt dit steeds meer realiteit. Wanneer een noodsituatie zich voordoet is het van groot belang om direct in te grijpen en het slachtoffer te reanimeren. Met een AED in uw bedrijf zorgt u ervoor dat de overlevingskans bij een hartstilstand aanzienlijk wordt verhoogt van 5% naar 70%. Wederom geeft een AED een veilig gevoel voor u en uw werknemers. Daarnaast is een defibrillator zeer makkelijk in gebruik. Het biedt duidelijke gesproken en visuele instructies. Defibrion biedt de volgende voordelen: 

 • Laagste prijsgarantie
 • Gebruiksvriendelijk
 • Beschikbaar in tweetalig voor internationale bedrijven
 • 8 jaar garantie

Ook voor grote aantallen AED’s bieden wij diverse voordelige oplossingen. Vraag onze experts voor het juiste advies voor uw situatie

Neem contact met ons op

Ontvang vrijblijvend een prijsopgave voor een AED

Informatiepakket aanvragen
Captcha

AED Onderhoudspakketten

NIEUW! Onderhoud aan uw AED + vervanging batterij en elektroden al vanaf € 85 per jaar!

In geval van nood wilt u er zeker van zijn dat een AED goed functioneert. Periodiek onderhoud en tijdige vervanging van onderdelen is daarom sterk aanbevolen. In een noodsituatie kan dit het verschil maken tussen leven en dood. Een AED kopen en deze periodiek onderhouden is dus een uitkomst.

Met dit in het achterhoofd bieden wij drie verschillende onderhoudsprogramma’s voor uw AED opgezet. Bij al onze onderhoudsprogramma’s zijn de kosten voor de vervanging van de batterij en elektroden al inbegrepen!

Lees meer over AED onderhoud

AED Servicepakketten

Bij al onze HeartSine servicepakketten heeft u o.a. toegang tot onze telefonische helpdesk en zorgen wij voor een vervangende AED bij een defect. Hieronder ziet u de drie verschillende opties:

AED Service Basis (€ 85 p/j)


+ 4-jaarlijks onderhoud op locatie voor de AED en wandkast

AED Service Plus (€ 155 p/j)


+ Jaarlijks onderhoud op locatie voor de AED en wandkast

AED Service Premium (€ 275 p/j)


+ Jaarlijks onderhoud op locatie voor de AED en wandkast
+ Installatie van uw AED en wandkast
+ Jaarlijkse AED-instructie op locatie

Alle prijzen zijn exclusief BTW en gelden voor alle HeartSine AED’s. Voor andere merken geldt een aangepast onderhoudstarief.

Verschillende typen AED’s

Naast het aansluiten van een AED is het ook belangrijk om het slachtoffer te reanimeren. Aangezien reanimatie zelfs met een goede training lastig blijft voor de hulpverleners, biedt de AED van HeartSine feedback op de kwaliteit van de uitgevoerde reanimatie. Hierdoor krijgt de hulpverlener direct gesproken feedback over de diepte als de snelheid van de compressies. Dit is makkelijker voor de hulpverlener om de aanbevolen diepte en snelheid van de benodigde borstcompressies te bereiken. Ook biedt het zekerheid en vertrouwen, aan de hulpverleners in een noodsituatie. De kwaliteit van de reanimatie verbetert hierdoor aanzienlijk.

De AED’s bieden een hoge stof- en waterdichtheid, het is dus geschikt voor elke ruimte. Daarnaast is de AED beschikbaar in vol- en halfautomatisch. Bij een volautomatisch AED dient de AED zelf de schok toe. Dit wordt van te voren aangegeven. Met een halfautomatisch AED kan de hulpverlener zelf een schok toedienen, dit werkt sneller.

Gratis AED informatiepakket aanvragen

Ontvang deskundig advies

Wilt u weten wat de beste oplossing is voor uw situatie? Onze experts geven u graag vrijblijvend een advies

AED Leasen

Lease al een AED vanaf €25,84 per maand, inclusief AED kast!

Bij Defibrion is het mogelijk om een AED te leasen. Wij zorgen voor het leveren, monteren en onderhouden van de AED voor een vast bedrag per maand. 

Een AED levert een belangrijke bijdrage aan een veilige werkomgeving voor u en uw werknemers. Met de leaseoplossing van Deficare hoeft u geen grote investering te doen. Voor een vast, laag maandbedrag bent u verzekerd van een goed werkende AED. Het vaste bedrag is €25,84 per maand. Alles is inbegrepen, daarom hoeft u geen zorgen te maken over achteraf extra kosten. Overweegt u meerdere AED’s op dezelfde locatie te plaatsen? In dat geval ontvangt u korting op de tweede en elke volgende AED. De voordelen van een AED leasen: 

 • Lage investering
 • Vast & laag maandbedrag (vanaf €25,84 per maand)
 • Lease is inclusief AED kast en accessoires
 • Geen borg of aanbetaling.

AED toestel, onderhoud en training

Bij het meest complete pakket leaset u het AED toestel, voorzien wij hiervan jaarlijks het onderhoud, én trainen we uw medewerkers ieder jaar in het gebruik van de AED. Met dit pakket heeft u zelf geen enkel omkijken naar uw AED en bent u zeker van een veilige werkomgeving voor uw medewerkers.

AED lease aanvragen

Is een AED wettelijk verplicht?

In de wet staat dat een werkgever verplicht is om voor een veilige werkomgeving en de nodige veiligheidsmiddelen voor hulpverlening bij noodsituaties te zorgen. De AED wordt hierbij niet expliciet vermeld, maar kan zeker bijdragen aan het creëren van een veilige omgeving.

AED informatiepakket aanvragen

Wilt u meer informatie over AED’s ? Vraag hier een informatiepakket aan!

 

Controleert de AED zichzelf?

De meeste AED’s voeren dagelijks, wekelijks of maandelijks een zelftest uit.

De Samaritan AED’s voeren wekelijks een test uit. De AED geeft zowel een licht- als geluidssignaal op het moment dat deze niet naar behoren werkt. Jaarlijks onderhoud van uw AED wordt aanbevolen door de Nederlandse Reanimatie Raad

Wat onderscheidt de Heartsine Samaritan PAD van andere AED’s?

 • De Samaritan PAD van HeartSine is de enige AED met één cartridge, dus één vervangingsdatum, voor de elektroden én batterij (PadPak)
 • Maakt gebruik van de unieke SCOPE (Self Compensating Output Pulse Envelope) bifasisch opgebouwde golf. Hierbij wordt er niet een gewone schok toegediend maar een geoptimaliseerde golfvorm. Hierbij wordt de energie, stijging en puls breedte van de golf aangepast op basis van de borstimpedantie van de patiënt. Onderzoek heeft uitgewezen dat deze techniek een grotere kans van slagen heeft dan een vaste golfvorm
 • Heeft de beste protectie van alle verkrijgbare AED’s tegen stof en waterstralen (beschermingsklasse IP56)
 • Geeft zowel gesproken als visuele instructies
 • Er is een aparte kinder-PadPak beschikbaar voor kinderen onder de 25 kg
 • Eén van de laagst geprijsde AED’s met acht jaar garantie

Kijk hier voor een overzicht van alle AED’s in ons assortiment.

Hoelang gaat een AED mee?

Hoe lang gaat een AED mee?

De levensduur van een AED verschilt per type en merk AED, daarom is het belangrijk om de fabrieksgarantie van de AED te controleren bij de leverancier.

Wat is de levensduur van een AED?

De levensduur van de AED ligt meestal tussen de 5 en 10 jaar. De meeste AED’s hebben een fabrieksgarantie van 8 jaar. Het advies is om de AED na deze 8 jaar te vervangen.
Naast de AED moeten ook de batterijen en elektroden vervangen worden, let dus op de levensduur van de batterijen en elektroden en vervang deze op tijd. Deze levensduur is wederom ook te controleren bij de leverancier.

Wat moet ik doen met een oude AED?

Een oude AED kun je recyclen. AED’s bevatten bruikbare materialen die je kunt recyclen. Om te zorgen dat er niets verloren gaat, verzamelen wij al deze oude toestellen om ze te recyclen. Om recycling aan te moedigen bieden wij de klant een aantrekkelijke inruilkorting aan.

Wil je meer informatie over de levensduur van AED’s of meer informatie over AED’s recyclen, neem dan gerust contact met ons op.

Is jaarlijks onderhoud aan een AED verplicht?

Is jaarlijks onderhoud aan een AED verplicht?

Momenteel is het jaarlijks onderhoud aan een AED niet verplicht, maar het wordt wel aangeraden. Omdat een AED een medisch apparaat is, is het belangrijk dat deze goed werkt. Daarom bieden wij bij Defibrion onderhoudspakketten aan zodat de AED altijd inzetbaar is.

Wil je meer informatie over het onderhoud van AED’s of meer informatie over onze onderhoudspakketten, neem dan gerust contact met ons op.