Sale!

HeartSine Samaritan AED Pakket met tas

HeartSine

Dit complete pakket bevat een HeartSine Samaritan AED naar keuze met hierbij de benodigde accessoires. Naast de AED ontvangt u gratis een AED-rugtas, 1 PadPak, 1 reanimatiekit en 1 stickerset.

De 350P is een halfautomatische AED binnen de HeartSine Samaritan serie, de 360P is de volautomatische variant. Ook is het mogelijk om de 500P te bestellen, deze beschikt over reanimatiefeedback. Deze AED is geschikt voor ongetrainde gebruikers en voldoet aan de strengste kwaliteitseisen. Door de hoge IP-waarde is de AED zeer geschikt bevonden voor ruimtes met een hoge vochtigheidsgraad.

Meer informatie

Vanaf: 1.412,95 1.149,00 Excl. BTW

HeartSine AED

De HeartSine Samaritan PAD AED is verkrijgbaar in drie varianten; de halfautomatische 350P, de volautomatische 360P of de halfautomatische 500P met reanimatiefeedback.

Wissen

ARKY AED Tas

De ARKY rugtas is in twee varianten te verkrijgen, namelijk een compact en groot model. De rugtassen zijn ontworpen in samenwerking met verschillende eerste hulpdiensten. Hierdoor zijn de tassen van hoge kwaliteit en functionaliteit. Dit blijkt uit de flexibele indeling, het robuuste materiaal en de hoge zichtbaarheid van de tas. De tassen zijn onder andere uitermate geschikt voor sportclubs en evenementen.

Wissen

2-in-1 Batterij & Elektroden - PadPak

De HeartSine Samaritan PadPak is een combinatie van batterij & elektroden en is geschikt voor de HeartSine Samaritan PAD 300P, 350P, 360P en 500P. De PadPak is beschikbaar in twee varianten.

140,00 0,00 Excl. BTW

Complete AED Reanimatiekit

De ARKY AED reanimatiekit bevat alle artikelen die nodig zijn bij een reanimatie. Zo bestaat onze Safeset o.a. uit een beademingsmasker en een speciale kledingschaar. Met de ARKY reanimatiekit bent u daarom compleet en volledig uitgerust.

29,95 0,00 Excl. BTW

AED Stickerset

Complete AED stickerset om aan te geven dat er een AED aanwezig is in of rondom uw pand. De stickers zijn geschikt om zowel binnen als buiten te plaatsen.

15,00 0,00 Excl. BTW

2-in-1 Batterij & Elektroden - KinderPadPak – optioneel

De HeartSine Samaritan PadPak is een combinatie van batterij & kinderelektroden en is geschikt voor de HeartSine Samaritan PAD 300P, 350P, 360P en 500P. De PadPak is beschikbaar in twee varianten.

SKU: 11.121 Categories: ,
Daarom Defibrion
  • Betrouwbaar en veilig
  • Direct leverbaar uit voorraad
  • 8 jaar garantie en service

Productbeschrijving

HeartSine Samaritan AED Pakket met tas

Dit AED pakket biedt voor u een complete HeartSine defibrillator inclusief Softcase, ARKY AED-rugtas, 1 PadPak, 5 AED stickers en een AED Reanimatiekit. Optioneel is een kinderPadPak, waarmee de AED ook geschikt is voor reanimatie bij kinderen.

Het pakket bestaat niet alleen uit een HeartSine Samaritan AED, maar bevat hiernaast:
– Softcase
– ARKY AED-rugtas (Compact/groot)
– 1x PadPak (Volwassenen)
– AED stickerpakket
– Safeset (Reanimatiekit)
– Optioneel een kinderPadPak

Hebt u liever een Samaritan AED pakket in combinatie met een AED binnenkast? Bekijk de Samaritan AED met ARKY AED-kast.

De HeartSine Samaritan AED-serie bestaat uit de 350P, de 360P en de 500P. De AED’s hebben een IP-waarde van 56. Daarom is deze zeer geschikt voor scheepvaart, zwembaden, sauna’s en andere vochtige ruimtes. Voor de AED’s binnen de serie geldt een garantietermijn van 8 jaar. De AED’s zijn conform de richtlijnen voor hart- longreanmiatie en cardiovasculaire zorg in noodgevallen. Deze zijn opgesteld door de European Resuscitation Council (ERC) en de American Heart Association (AHA), in 2010.

Samaritan 350P

De 350P is de semi-automatische variant. De gebruiker drukt zelf op een knop om een schok af te geven in het geval van een reanimatie.

Samaritan 360P

Naast de semi-automatische varianten is er ook een volautomatische optie: de 360P. Dit is de volautomatische variant. Dit houdt in dat de AED zelf in staat is om automatisch een schok af te geven. Hierbij is het voor de gebruiker niet vereist om zelf op een knop te drukken.

Samaritan 500P

De 500P is de halfautomatische variant met reanimatiefeedback. Hiermee geeft het apparaat tijdens de reanimatie aan of er harder of sneller gereanimeerd dient te worden. Dit gebeurt door middel van gesproken en visuele instructies. Evenals de 350P is deze versie halfautomatisch. Dit houdt in dat de schok wordt afgegeven door middel van het indrukken van een knop.

 

Download brochure 350P 500P

Download handleiding 350P

Download handleiding 360P

Plus- en minpunten

  • Compleet pakket

Specificaties

Merk

HeartSine

AEDtype

Halfautomatisch, Volautomatisch

Gebruikersniveau

BHV/EHBO, Ongetraind

Locatie

Kantoorgebouw, Schoolgebouw, Voertuig, Zwembad, Sportvereniging, Werkplaats

Tweetalig

Nee

Plaatsing

Buiten, Binnen

Trainer AED

Standaard AED

Reanimatiefeedback

Ja, Nee

Reviews

Alternatieve producten