Poederblusser

Poederblusser | Defibrion

Wilt u een poederblusser kopen?

Dan bent u bij Defibrion aan het juiste adres. Een poederblusser is geschikt voor het blussen van branden van vaste stoffen, vloeistoffen en gassen. De Deficare ABC poederblusser is vorstbestendig, waardoor deze overal te plaatsen is. Wilt u een poederblusser kopen en weten welke brandblusser het meest geschikt is voor uw organisatie? 

Vraag dan nu vrijblijvend een informatiepakket aan!

Informatiepakket aanvragen België

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Brandblusser kopen bij Defibrion 

Deficare Poederblusser 6KG | Defibrion

Poederblusser

vanaf  € 34,95

excl BTW

Deficare Schuim-vetblusser 2 Liter | Defibrion

Schuim-vetblusser

vanaf  € 69,95

excl BTW

Deficare Schuimblusser | Defibrion

Schuimblusser

vanaf  € 69,95

excl BTW

Deficare CO2-blusser | Defibrion

CO2-blusser

vanaf  € 69,95

excl BTW

Welk blusmiddel is het meest geschikt?

Elke soort brand vereist een ander soort blusmiddel. Hieronder lichten we de meest verkochte blusmiddelen kort toe.

Poederblussers
Poederblussers zijn geschikt voor het blussen van branden van vaste stoffen, vloeistoffen en gassen. De Deficare ABC poederblusser is vorstbestendig, waardoor deze overal te plaatsen is. Het gebruik van een poederblusser is effectief maar kan wel leiden tot nevenschade aan bijvoorbeeld elektronica.

Vetblussers
Vetblussers zijn geschikt voor het blussen van vaste stoffen en vloeistoffen, maar zijn daarnaast ook geschikt voor olie- en vetbranden. 

Schuimblussers
Schuimblussers zijn geschikt voor het blussen van vaste stoffen en vloeistoffen. De Deficare schuimblusser is bijvoorbeeld geschikt voor kantoren, bedrijfsruimtes, ziekenhuizen of openbare ruimtes.

CO2 blussers
CO2 blussers zijn geschikt voor het blussen van zowel vloeistofbranden als onder spanning staande apparatuur. De blusstof richt namelijk geen nevenschade aan, waardoor elektrische apparatuur niet wordt aangetast en vloeistoffen niet worden verontreinigd. Deze blusser is dan ook geschikt voor keukens, laboratoria en serverruimtes.

 

Vrijblijvend persoonlijk advies

Defibrion is dé specialist in blusmiddelen en andere veiligheidsmiddelen. Onze medewerkers weten dan ook exact welk blusmiddel het meest geschikt is voor uw organisatie of huishouden. 

Twijfelt u over welk blusmiddel voor u het meest geschikt is en wilt u graag een vrijblijvend persoonlijk advies? Onze medewerkers helpen u graag verder. Vul uw telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Blusmiddelen kopen en/of laten onderhouden?

Defibrion levert, installeert en onderhoudt blusmiddelen en andere veiligheidsmiddelen. Waar andere bedrijven uw producten alleen controleren en periodiek vervangen, gaat Defibrion een stapje verder. Met onze veiligheidsoplossing Deficare nemen wij de zorg voor uw veiligheidsmiddelen volledig uit handen. Voor een vast bedrag per maand leveren, installeren en onderhouden we blusmiddelen en andere producten. Daarnaast trainen we medewerkers in het gebruik ervan.

We voeren alle training en onderhoud zoveel mogelijk tijdens één jaarlijks bezoek uit. U hoeft dus maar één afspraak te maken en ontvangt maar één factuur. Daarnaast heeft u met ons online klantportaal 24/7 inzicht in de status van uw veiligheidsmiddelen. U weet dus altijd welke veiligheidsmiddelen op welke datum zijn onderhouden. Wel zo overzichtelijk!

AED kopen - Jaarlijks onderhoud van alle verschillende veiligheidsmiddelen
Jaarlijks onderhoud van alle producten.
AED kopen - Installatie en onderhoud altijd volgens de laatste wetgeving
Altijd volgens de laatste wetgeving.
AED kopen - Gebruikte materialen worden vervangen zonder bijkomende vervangingskosten.  Jaarlijkse instructie voor medewerkers.  Altijd en overal online inzicht in de status van producten, afspraken, contracten, etc.  Maandelijks bedrag; geen financiële verrassingen achteraf
Materialen worden vervangen zonder bijkomende kosten.
AED kopen - Jaarlijkse instructie voor medewerkers
Jaarlijkse instructie voor medewerkers.
AED kopen - Altijd en overal online inzicht in de status van producten, afspraken, contracten
Online inzicht in de status van producten, afspraken, contracten.
AED kopen - Maandelijks bedrag; geen financiële verrassingen achteraf.
Maandelijks bedrag; geen financiële verrassingen achteraf.

Vraag een gratis quickscan aan

 

Meer weten over Deficare en de mogelijkheden voor uw organisatie?

Vraag dan de gratis Deficare quickscan aan!