AED Kopen

  • Inclusief gratis kast, reanimatiekit en stickerset
  • 8 jaar garantie
  • Levering direct uit voorraad
  • Gesproken én visuele instructies
  • Zowel binnen als buiten te gebruiken

Gratis informatiepakket voor AED aanvragen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Welke AED heb ik nodig?

Er zijn veel verschillende Automatische Externe Defibrillatoren (AED’s) te koop. Hoewel alle AED’s in staat zijn om een schok toe te dienen in het geval van een hartstilstand, zijn er veel verschillen tussen de diverse merken AED’s. Deze verschillen worden voornamelijk bepaald door het gebruiksgemak en de technische specificaties. Zo zijn er bijvoorbeeld AED’s die niet alleen gesproken maar ook visuele instructies geven. Ook zijn er AED’s die geschikt zijn om in de regen te gebruiken; erg handig voor sportclubs bijvoorbeeld. Twijfelt u over welke AED voor u het meest geschikt is? Defibrion is dé specialist in veiligheidsmiddelen en helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Vraag het gratis informatiepakket aan of neem contact met ons op.

Gratis informatiepakket

Een AED kopen, inclusief gratis kast, safeset en stickerset kan al vanaf €1.149,00. Wilt u graag weten welke AED het beste bij u past? Vraag dan het gratis informatiepakket aan. Hiermee ontvangt u uitgebreide informatie over de verschillende AED’s die Defibrion aanbiedt, inclusief een vergelijking tussen de meest verkochte AED’s. Daarnaast ontvangt u een leuk gadget cadeau. Het informatiepakket wordt per post verstuurd en is geheel vrijblijvend.

Wilt u direct meer informatie over de producten die wij leveren? Bekijk dan hier het totale assortiment AED's van Defibrion.

Wilt u meer informatie?

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gratis informatiepakket
Wilt u iemand van ons spreken?

Laat uw telefoonnummer achter en we bellen u zo snel mogelijk terug.

Bel mij terug

Of bel of mail ons direct op:

+32 37 47 00 79

[gravityform id="5" title="false" description="false" ajax="true"]
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.