Defibrillator Kopen

  • Gratis kast, reanimatiekit en stickerset
  • 8 jaar garantie
  • Levering direct uit voorraad
  • Gesproken én visuele instructies
  • Zowel binnen als buiten te gebruiken

Gratis informatiepakket voor AED aanvragen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Defibrillator kopen

Als dé specialist op het gebied van veiligheidsmiddelen heeft Defibrion diverse defibrillators in het assortiment. We leveren zowel volautomatische als halfautomatische defibrillators. Ook hebben we een uitgebreid aanbod accessoires en disposables (zoals batterijen en elektroden). Alle defibrillators worden standaard geleverd met kast, reanimatiekit en stickerset.

Waarom een defibrillator?

Een defibrillator levert een belangrijke bijdrage aan de hartveiligheid van uw omgeving. Ieder jaar krijgen 16.000 mensen een hartstilstand. Dit kan overal gebeuren; op het werk, thuis, op vakantie of op straat. De enige manier om een hart dan weer normaal te laten kloppen is door het afgeven van een elektrische schok. Een defibrillator meet of er sprake is van een hartstilstand en kan vervolgens een elektrische schok afgeven. Een defibrillator kan en mag door iedereen gebruikt worden.

Wat zijn de kosten?

U heeft al een defibrillator inclusief binnenkast, reanimatiekit en stickerset voor € 1149,00. Bent u benieuwd welke defibrillator geschikt is voor uw organisatie of wilt u graag meer informatie over onze producten? Vraag dan nu een gratis informatiepakket aan. Hiermee ontvangt u uitgebreide informatie over de verschillende defibrillators die Defibrion aanbiedt, inclusief een vergelijking tussen de meest verkochte defibrillators. Daarnaast ontvangt u een leuk gadget cadeau. Het informatiepakket wordt per post verstuurd en is geheel vrijblijvend.

Wilt u direct meer informatie over de producten die wij leveren? Bekijk dan het totale assortiment defibrillators van Defibrion.

Wilt u meer informatie?

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gratis informatiepakket
Wilt u iemand van ons spreken?

Laat uw telefoonnummer achter en we bellen u zo snel mogelijk terug.

Bel mij terug

Of bel of mail ons direct op:

+32 37 47 00 79

[gravityform id="5" title="false" description="false" ajax="true"]
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.