Snelle levering in België & Nederland
AED Levering & Onderhoud
Dé AED-specialist van België
Al 25.000+ AED's geleverd

Defibrillator

Wat is een Defibrillator?

Een defibrillator is een apparaat dat een schok geeft aan een persoon met een hartstilstand. Tijdens een hartaanval wordt het hart niet altijd volledig gestopt:
in feite heeft ongeveer 50% van de slachtoffers een verstoord hartritme, dat voorkomt dat bloed door het lichaam wordt gepompt, en 50% van de patiënten heeft asystolie (geen elektrische activiteit). In het laatste geval moet men eerst borstcompressies uitvoeren.

AED’s van topmerken

Overweegt u een AED aan te schaffen, of wilt u uw AED laten onderhouden? Defibrion is dé specialist in AED’s en veiligheidsmiddelen. Wij zijn exclusief importeur van HeartSine AED’s in de Benelux en Frankrijk. HeartSine is wereldwijd één van de meest verkochte AED-merken. Naast HeartSine AED’s kunnen wij u ook voorzien van AED’s van andere merken.

Wilt u weten welke AED het meest geschikt is voor uw situatie? Vraag dan vrijblijvend een informatiepakket of offerte aan!

Informatiepakket aanvragen

Informatiepakket aanvragen
Captcha

Het hart herstarten


Een elektrishe schok van een AED kan het hart ‘resetten’. Het doel is dat het hart weer in een normaal tempo begint te kloppen. De drie letters van de afkorting AED geven de werking van het apparaat goed weer: de Automatische Externe Defibrillator voert een defibrillatie van het hart uit door een (semi-)automatische schok te geven.

AED’s zijn slim


Na de schok kan het hartrite weer op gang komen. Een schok zou op een normaal werkend hart een negatief effect hebben, maar gelukkigzal een AED nooit een schok geven aan een persoon met een normaal functionerend hart.


Bel mij terug voor advies

Bel mij terug

Meer weten over defibrillators?

Onze veiligheidsexperts helpen u graag verder en kunnen u
vrijblijvend adviseren bij de selectie van een passende defibrillator.

Meer informatie

>> Of vraag vrijblijvend een offerte aan

Defibrillators in alle soorten en maten

Een defibrillator kopen en/of laten onderhouden?

Defibrion is importeur en leverancier van defibrillatos en andere veiligheidsmiddelen. Wij leveren, installeren en onderhouden defibrillators. Waar andere leveranciers uw producten alleen controleren en periodiek vervangen, gaat Defibrion een stapje verder. Met onze veiligheidsoplossing Deficare nemen wij de zorg voor uw veiligheidsmiddelen volledig uit handen. Voor een vast bedrag per maand onderhouden we niet alleen de producten maar trainen we bijvoorbeeld ook uw medewerkers in het gebruik ervan.

We voeren alle training en onderhoud zoveel mogelijk tijdens één jaarlijks bezoek uit. U hoeft dus maar één afspraak te maken en ontvangt maar één factuur. Daarnaast heeft u met ons online klantportaal 24/7 inzicht in de status van uw veiligheidsmiddelen. U weet dus altijd welke veiligheidsmiddelen op welke datum zijn onderhouden. Wel zo overzichtelijk!

Vraag een gratis Deficare quickscan aan

Benieuwd naar onze totaaloplossing en wat dat uw organisatie oplevert?
Vraag dan een gratis quickscan aan!

Gratis quickscan aanvragen