Snelle levering in België & Nederland
AED Levering & Onderhoud
Dé AED-specialist van België
Al 25.000+ AED's geleverd

Een AED voor iedereen met AED Lease

Een AED voor iedereen met AED Lease

Lease al een AED vanaf €22,53 per maand, inclusief AED kast!

Steeds meer bedrijven en instellingen willen een AED om een veilige omgeving te creëren voor werknemers en bezoekers. Alleen wil of kan niet iedereen meteen het bedrag opbrengen om meteen één of meerdere AED’s te kopen. In dat geval is AED Lease een perfecte oplossing. U ontvangt meteen een compleet AED pakket en betaalt maandelijks een vast, laag bedrag. Het onderhoud aan de AED is optioneel, daarmee is leasen ook nog eens erg flexibel. U kiest zelf wat u wel en niet wilt opnemen in het leasecontract.
AED lease aanvragen

Voordelen van AED Lease

Het leasen van een AED biedt veel voordelen, zo heeft u niet de hoge eenmalige investeringskosten die u zou hebben bij het direct kopen van de AED’s. Daarnaast krijgt u voor hetzelfde vaste, lage maandbedrag ook nog eens de AED kast en accessoires meegeleverd. Ook hoeft u geen borg of aanbetaling te doen bij AED Lease. Een leasecontract heeft een looptijd van 5 jaar.

AED huren voor een korte periode

Een AED huren voor een kortere periode heeft soms ook voordelen. Bijvoorbeeld campings en andere accommodaties die niet het hele jaar geopend zijn kiezen hiervoor. Ook is dit een goede optie voor evenementen en festivals. Bij AED huur is er sprake van een borgsom. De huurperiode bepaalt u zelf, dit is al mogelijk vanaf 2 dagen. Het huren van de AED biedt een uitkomst voor organisaties die slechts eenmalig of kortstondig een AED nodig hebben.

AED lease aanvragen

Optioneel AED onderhoud en instructie

Een AED is een geavanceerd elektronisch apparaat, waarvan u niet wilt dat het dienst weigert wanneer het echt nodig is. Vrijwel alle veiligheidsexperts raden aan de AED jaarlijks te laten controleren en te laten onderhouden. Jaarlijks onderhoud aan uw AED is niet verplicht, u kunt dus zelf kiezen of u dit wel of niet wilt. Wilt u uw medewerkers trainen in het gebruik van de AED? Defibrion biedt instructies aan op locatie, zodat iedereen weet hoe de AED gebruikt kan worden.

Vervanging van de batterij en elektroden

Naast onderhoud van de AED zelf is ook het tijdig vervangen van de batterij en de elektroden van de AED erg belangrijk. De batterij heeft een beperkte gegarandeerde levensduur, in geval van de HeartSine AED is dit 4 jaar. Ook de elektroden die op de borst van de patiënt geplakt worden tijdens een reanimatie zijn beperkt houdbaar. dit heeft onder andere te maken met de speciale gel die op de elektroden zit. De elektroden van HeartSine gaan minimaal 4 jaar mee, en zitten in een handige PadPak, een cassette met batterij en elektroden ineen. Hiermee heeft de HeartSine één van de laagste vervangingskosten van alle AED’s.

AED lease aanvragen

Defibrion heeft de basisprijzen voor het leasen of huren van een AED verlaagd naar €22,53 per maand. Wij zijn exclusief importeur van HeartSine AED’s, één van de meest verkochte AED-merken ter wereld.

AED Lease aanvragen

Ontvang vrijblijvend een prijsopgave voor AED lease

AED Leasen
Onderhoud (optie)
Accessoires