Snelle levering in België & Nederland
AED Levering & Onderhoud
Dé AED-specialist van België
Al 25.000+ AED's geleverd

HeartSine Gateway

HeartSine Gateway

Vanaf juli 2019 lanceren Defibrion en Stryker de HeartSine Gateway!

De HeartSine Gateway is een “self-powered”, WiFi gebaseerd communicatiemiddel voor HeartSine Samaritan PAD AED’s geproduceerd in of na 2013. De HeartSine Gateway communiceert via het Wi-Fi netwerk en het LIFELINKcentral AED programma beheer systeem. Hiermee geven wij u en uw klanten de mogelijkheid om één of meerdere AED’s online te monitoren.

De mogelijkheden van de HeartSine Gateway

 • Traceer uw AED gereedheid status
 • Ontvang e-mail notificaties via uw online klantportaal
 • Zelfstandige monitor (dagelijks)
  • Batterij status
  • Omgevingstemperatuur
  • Software
  • Wi-Fi connectie
  • Connectie tot AED

Hoe werkt het?

Alle HeartSine AED’s doen een wekelijkse zelftest.

Een groen lampje om de 6 seconden betekent Gereed (Ready). Een rood lampje (waarschuwingstonen) betekent Niet Gereed (Not Ready).

De HeartSine Gateway voert dagelijks twee acties uit, namelijk: een zelfstandige zelftest waarbij batterijstatus en de omgevingstemperatuur wordt bijgehouden en hij leest wekelijks de zelftest van de AED uit. Het groene lampje betekent dat de AED terug naar “ruststand” gaat en een rood lampje betekent dat de AED een upload uitvoert in het online klantportaal (LIFELINKcentral AED-programmabeheer). Wanneer de AED geen connectie maakt ontvang je de e-mail notificatie: “Verouderd/ Outdated”. Elke keer dat de AAN knop ingedrukt wordt voert de AED een zelftest uit. De resultaten worden geüpload naar het online klantportaal (LIFELINKcentral AED-programmabeheer)

Neem contact op!

HeartSine connected

HeartSine Gateway stelt AED programma- en locatie coördinatoren in staat om gemakkelijk een HeartSine Gateway vloot van HeartSine AED’s te beheren van één of meerdere locaties door op afstand gereedheid informatie over elke AED te verstrekken. Bij de integratie in een HeartSine Samaritan PAD 350P, 360P of 500P communiceert de HeartSine Gateway via een Wi-Fi-verbinding met LIFELINKcentral AED programma beheer de resultaten van de wekelijkse AED-zelftest, inclusief als de AED-batterij bijna leeg is. U ontvangt bij afname gratis gebruik van een LIFELINKcentral AED programmabeheer. De beheertool waarmee u ook uw andere AED’s kunt monitoren door ze handmatig in te voeren.

Meer weten? Download de presentatie voor meer informatie over de LIFELINKcentral AED-programma beheer en de setup:

Download presentatie HeartSine Gateway

Partner van Defibrion?

Bent u geïnteresseerd in de afname van één of meerdere HeartSine Gateways? Neem dan contact op! De 1e leveringen van de HeartSine Gateway vinden plaats vanaf begin juli 2019.

De HeartSine Gateway is alleen beschikbaar voor onze partners. Wilt u graag partner worden? Dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op deze pagina.

Partner worden

Wilt u partner van Defibrion worden en onze producten verkopen? Neem dan contact op via onderstaand formulier

Dealer worden