Directe levering vanuit voorraad
Exclusief importeur HeartSine AED
Dé AED-specialist van België
Al 25.000+ AED's geleverd

Gratis AED informatiepakket aanvragen

Informatie over AED’s

Deskundig advies voor AED aanschaf bij dé AED specialist van België
Wij van Defibrion vinden het belangrijk om een hartveilige omgeving te creëren. U kunt hieraan bijdragen door bijvoorbeeld een AED te plaatsen. Binnen het assortiment vallen verschillende automatische externe defibrillators en hulpmiddelen. Hiernaast zijn er verschillende diensten mogelijk, zoals installatie, training of onderhoud. Onze medewerkers kunnen u hierbij adviseren voor het maken van de juiste keuze.

Vul onderstaand formulier in om informatie te verkrijgen, afgestemd op uw organisatie.

De voordelen van Defibrion:

  • De laagste prijsgarantie
  • Zeer voordelige pakketten incl. AED-kast + accessoires
  • 100% service
  • Directe levering uit voorraad

Gratis informatiepakket voor AED’s aanvragen

Ontvang vrijblijvend een online informatiepakket, met informatie over AED’s, AED-onderhoud en onze producten en diensten.

Informatiepakket aanvragen
reCAPTCHA

Semiautomatische AED – Samaritan PAD 350P

De Samaritan 350P is de meest verkochte AED van HeartSine. Deze AED is erg gebruiksvriendelijk en biedt de beste prijs/kwaliteitsverhouding in de markt.

Welke AED is het meest geschikt?

Er zijn veel verschillende Automatische Externe Defibrillatoren (AED’s) te koop. Hoewel alle AED’s in staat zijn om een schok toe te dienen in het geval van een hartstilstand, zijn er veel verschillen tussen de diverse merken AED’s. Deze verschillen worden voornamelijk bepaald door het gebruiksgemak en de technische specificaties. Zo geven de AED’s van HeartSine bijvoorbeeld niet alleen gesproken én visuele instructies, maar kunnen deze dankzij de hoge IP-waarde ook buiten in de regen worden gebruikt. De HeartSine Samaritan PAD 500P geeft daarnaast ook feedback op de reanimatie. Zo zal deze AED aangeven of u harder, sneller of langzamer moet drukken of dat de borstcompressies goed worden uitgevoerd.

Vrijblijvend persoonlijk advies

Twijfelt u over welke AED voor u het meest geschikt is? Defibrion is dé expert als het gaat om een AED kopen. Wilt u graag een vrijblijvend persoonlijk advies? Onze medewerkers helpen u graag verder.

AED Onderhoudspakketten

NIEUW! Onderhoud aan uw AED + vervanging batterij en elektroden al vanaf € 75 per jaar!

In geval van nood wilt u er zeker van zijn dat een AED goed functioneert. Periodiek onderhoud en tijdige vervanging van onderdelen is daarom sterk aanbevolen. In een noodsituatie kan dit het verschil maken tussen leven en dood. Een AED kopen en deze periodiek onderhouden is dus een uitkomst.

Met dit in het achterhoofd bieden wij drie verschillende onderhoudsprogramma’s voor uw AED opgezet. Bij al onze onderhoudsprogramma’s zijn de kosten voor de vervanging van de batterij en elektroden al inbegrepen!

Lees meer over AED onderhoud

AED kopen bij Defibrion

© 2020 Defibrion Services BV, Alle rechten voorbehouden.