fbpx
Snelle levering in België & Nederland
AED Levering & Onderhoud
Dé AED-specialist van België
Al 25.000+ AED's geleverd

Informatiepakket voor AED’s

Informatiepakket over AED’s

Deskundig advies voor de aanschaf van een AED
Wij van Defibrion vinden het belangrijk om een veilige omgeving te creëren. U kunt hieraan bijdragen door bijvoorbeeld een AED te plaatsen. Binnen het assortiment vallen verschillende automatische externe defibrillators en hulpmiddelen. Hiernaast zijn er verschillende diensten mogelijk, zoals installatie, training of onderhoud. Onze medewerkers kunnen u hierbij adviseren voor het maken van de juiste keuze.

Vul het formulier op deze pagina in om informatie te verkrijgen, afgestemd op uw persoon of organisatie.

Wat kunt u verwachten van het AED informatiepakket?

  • Een digitale informatiebrochure over AED’s;
  • Uitleg van de verschillen tussen de verschillende AED-toestellen;
  • Informatie over het onderhoud aan een AED;
  • Een overzicht met pakketten en prijzen.

Gratis informatiepakket voor AED’s aanvragen

Ontvang vrijblijvend een online informatiepakket, met informatie over AED’s, AED-onderhoud en onze producten en diensten.

Informatiepakket aanvragen
reCAPTCHA

Welke type AED past bij mijn situatie?

Er is ruime keuze aan verschillende typen en merken Automatische Externe Defibrillators. Iedere AED kan levens redden door een schok toe te dienen. Echter zijn er wel duidelijke verschillen tussen de toestellen, en een goed advies helpt u om de juiste keuze te maken.
Deze verschillen worden voornamelijk bepaald door het gebruiksgemak en de technische specificaties. Zo geven de AED’s van HeartSine bijvoorbeeld niet alleen gesproken én visuele instructies, maar kunnen deze dankzij de hoge IP-waarde ook buiten in de regen worden gebruikt. Sommige AED’s zijn ook tweetalig, of hebben een ingebouwde modus voor reanimatie bij jonge kinderen.

Vrijblijvend persoonlijk advies

Twijfelt u over welke AED voor u het meest geschikt is? Defibrion is dé expert als het gaat om een AED kopen. Wilt u graag een vrijblijvend persoonlijk advies? Onze medewerkers helpen u graag verder.

HeartSine AED voor het Sven Nys cycling center

Defibrion heeft het Sven Nys Cycling Center mogen voorzien van een HeartSine AED. In deze omgeving, waar dagelijks door veel mensen intensief wordt gesport, is er veel aandacht voor veiligheid. Een AED was hier dan ook zeker gewenst.

Onderhoud voor uw AED

Professioneel onderhoud aan uw AED + vervanging batterij en elektroden, al vanaf € 75 per jaar!

In geval van nood wilt u er zeker van zijn dat een AED goed functioneert. Periodiek onderhoud en tijdige vervanging van onderdelen is daarom sterk aanbevolen. In een noodsituatie kan dit het verschil maken tussen leven en dood. Een AED kopen en deze periodiek onderhouden is dus een uitkomst.

Met dit in het achterhoofd bieden wij drie verschillende onderhoudsprogramma’s voor uw AED opgezet. Bij al onze onderhoudsprogramma’s zijn de kosten voor de vervanging van de batterij en elektroden al inbegrepen!

Lees meer over AED onderhoud

AED Servicepakketten

Bij al onze HeartSine servicepakketten heeft u o.a. toegang tot onze telefonische helpdesk en zorgen wij voor een vervangende AED bij een defect. Hieronder ziet u de drie verschillende opties:

AED Service Basis (€ 75 p/j)


+ 4-jaarlijks onderhoud op locatie voor de AED en wandkast

AED Service Plus (€ 135 p/j)


+ Jaarlijks onderhoud op locatie voor de AED en wandkast

AED Service Premium (€ 240 p/j)


+ Jaarlijks onderhoud op locatie voor de AED en wandkast
+ Installatie van uw AED en wandkast
+ Jaarlijkse AED-instructie op locatie

Alle prijzen zijn exclusief BTW en gelden voor alle HeartSine AED’s. Voor andere merken geldt een aangepast onderhoudstarief.

Een selectie van onze AED’s