Snelle levering in België & Nederland
AED Levering & Onderhoud
Dé AED-specialist van België
Al 25.000+ AED's geleverd

Laerdal reanimatiepoppen

Laerdal reanimatiepoppen

Speciaal verkrijgbaar voor trainingsdoeleinden! 

Defibrion probeert een zo uitgebreid mogelijk aanbod te bieden voor EHBO- en BHV-opleiders. Daarom hebben wij in 2019 de producten van Laerdal toegevoegd aan ons assortiment. De reanimatiepoppen van Laerdal geven een realistische weerstand bij hartmassage en beademing. Daarnaast voldoen de reanimatiepoppen volledig aan de reanimatierichtlijnen. De reanimatiepoppen beschikken over anatomische waarheidsgetrouwe kenmerken. Zo hebben de oefenpoppen een realistische compressieweerstand, komt de borstkas omhoog bij een correcte beademing en is beademing alleen mogelijk bij het juist uitvoeren van het kinlift. Hierdoor leert de student hoe een juiste reanimatie dient te worden uitgevoerd.

QCPR-technologie

Realtime meten en verbeteren van de reanimatiekwaliteit! 

De Laerdal reanimatiepoppen werken met de QCPR-technologie, op basis van een Bluetooth-verbinding. Door het gebruik van een Skillguide-feedbackapparaat of de Laerdal app kunnen de instructeur en de cursist de prestaties van de reanimatie realtime bekijken beoordelen. De kwaliteit van de training wordt verhoogd en gebruikers kunnen hun reanimatievaardigheden continu blijven verbeteren. De QCPR technologie werkt met de speciale Skillguide-apparaten, maar ook via handige apps voor iOS of Android. 

Intuïtieve grafieken en makkelijk te volgen instructies geven het volgende weer:

  • Compressiesnelheid en diepte
  • Volledig terug omhoog laten komen van de borstkas
  • Onderbrekingstijd van de reanimatie
  • Het juiste ventilatievolume

Informatie aanvragen

Vraag ons vrijblijvend naar meer informatie over de Laerdal producten!

Informatiepakket aanvragen
Captcha

Geschiedenis van Laerdal

Laerdal is in 1940 opgericht als een bedrijf dat kinderboeken publiceerde en speelgoed maakte. De behoefte aan een levensechte oefenpop om het nieuwe concept mond-op-mondbeademing te trainen heeft ervoor gezorgd dat de oprichter, Asmund S. Laerdal, samen met Dr. Bjorn Lind en Dr. Peter Safar, in 1960 Resusci Anne heeft ontwikkeld. Voor zorgverleners is het dé oefenpop voor reanimatie en heeft ze meer dan 500 miljoen mensen geholpen bij het oefenen van kritieke levensreddende vaardigheden. Naar schatting zijn er 2,5 miljoen levens mee gered. Met de ontwikkeling van Resusci Anne en de andere richting die het bedrijf heeft ingeslagen, is hun missie ‘Helping Save Lives’ geworden.

De voordelen van trainen met QCPR

  • Er kan gebruik worden gemaakt van innovatieve en toegankelijke feedback-oplossingen. Deze QCPR-apps kunnen via Bluetooth met alle QCPR-oefenpoppen worden geconnect. 
  • Elke instructeur beschikt nu altijd over een eigen feedback apparaat. De QCPR Instructor App kan tot 6 oefenpoppen tegelijk worden gevolgd. 
  • Automatisch bijwerken van de apps en oefenpop
  • Alle oefenpoppen kunnen worden aangesloten op een SkillGuide (met kabel).
Neem contact met ons op!