Snelle levering in België & Nederland
AED Levering & Onderhoud
Dé AED-specialist van België
Al 25.000+ AED's geleverd

Laerdal

Wat is Laerdal?

Laerdal verkoopt Reanimatiepoppen geschikt voor trainingen. Deze poppen zijn in meerdere groottes, geslachten en huidskleuren te verkrijgen. Maar Laerdal is veel meer dan alleen een producent voor reanimatiepoppen!

“Laerdal is in 1940 opgericht als een bedrijf dat kinderboeken publiceerde en speelgoed maakte met als doel “kindervreugde”. In de jaren hierna werden er in 100 verschillende landen meer dan 100 miljoen Laerdal Tomte-auto’s verkocht. Daarna werden de Laerdal Anne-poppen populair in Europa” – Laerdal.com

Tegenwoordig is Laerdal een van de grootste leveranciers van Healthcare oplossingen. Dit Noorweegse bedrijf heeft een sterke samenwerking met artsen, verpleegkundigen, opleiders, onderzoekers en vooraanstaande organisaties in de branche om zo hun missie te behalen. Deze klinkt als volgt:

“Helping saving lives”

De visie van Laerdal is dat niemand zou mogen sterven of invalide raken tijdens de geboorte, een plotselijke ziekte of trauma of door een medische fout. Hun doel is om vanaf 2030 ieder jaar 1.000.000 meer levens helpen redden. Laerdal heeft invloed uitgeoefend bij het bevorderen van het onderzoeken en invoeren van methodes die de kern van onze onderzoeks beginselen ondersteunen zoals de Utstein Formula of Survival, de Chain of Survival en de Circle of Learning.

De beste Laerdal producten voor u op een rij!

Bekijk alle producten!

Soorten Laerdal producten

Laerdal little QCPR Serie

Little Anne QCPR

De Little Anne QCPR is een realistische en betaalbare oefenpop om kwaliteitsvolle reanimatie voor volwassenen te trainen.
De Little Anne QCPR is nu verkrijgbaar met een spelelement en feedbacktechnologie. Dit helpt instructeurs de kwaliteit van reanimatietrainingen, efficiëntie tijdens de les en betrokkenheid van cursisten te verbeteren.

 

Little Baby QCPR

Little Baby QCPR is een realistische BLS-oefenpop
voor pediatrie. Het is een kostenefficiënte pop om babyreanimatie en
verstikking te oefenen. De Little Baby QCPR heeft de
anatomie van een kind van drie maanden oud.

 

 

 

 

Little Junior QCPR

De reanimatie oefenpop heeft een anatomie van een 5-jarig kind en is speciaal ontworpen voor het trainen van de reanimatietechniek op kinderen.

 

Resusci Anne

De Resusci Anne QCPR is een volwassen reanimatiepop met QCPR feedbacktechnologie.

Resusci Anne QCPR beschikt over realtime feedbacktechnologie. Hierdoor is het voor instructeurs eenvoudig om de kwaliteit van reanimaties te beoordelen en gerichte feedback te geven.

  • Draadloze verbinding met QCPR feedbacktechnologie
  • Realistische anatomie
  • Ervaar realistische compressieweerstand
  • Simulatie van de compressen te verstellen in stijfheid (zacht, standaard, hard)

Bekijk hier alle Laerdal producten!

Naar de webshop!

Defibrion is al jaren vertrouwd met Laerdal producten. Voor meer informatie kan u contact met ons opnemen!