Snelle levering in België & Nederland
AED Levering & Onderhoud
Dé AED-specialist van België
Al 25.000+ AED's geleverd

EHBO Onderhoud en opleiding

EHBO-onderhoud en opleidingen

Het aanschaffen en ophangen van EHBO-producten is een eerste, goede stap op weg naar het creëren van een veilige werkplek. Maar wij zijn ervan overtuigd dat er voor het redden van levens in noodsituaties méér nodig is. Zo dienen de producten jaarlijks gecontroleerd en onderhouden te worden, zodat ze altijd klaar zijn voor gebruik. Dit dient volgens de geldende richtlijnen en NEN-normen te gebeuren, zodat klanten er altijd zeker van zijn dat ze aan de wet- en regelgeving voldoen.

AED onderhoud Volledige EHBO ontzorging

Defibrion biedt een compleet programma voor onderhoud en training. Onze ervaren en goed opgeleide servicemedewerkers komen jaarlijks bij duizenden klanten voor het onderhoud aan hun BHV- en veiligheidsmiddelen en het geven van trainingen rondom levensreddend handelen.

Professionele EHBO-opleidingen

U kunt bij ons kiezen een groot aantal verschillende EHBO-opleidingen. Dit gaat van een korte opleiding om vertrouw te raken met het gebruik van een AED, tot een volledig gecertificeerde opleiding tot Bedrijfshulpverlener. Onze professionele trainers zorgen ervoor dat u en uw personeel altijd juist kunnen reageren in een noodsituatie.

EHBO Opleidingen