Snelle levering in België & Nederland
AED Levering & Onderhoud
Dé AED-specialist van België
Al 25.000+ AED's geleverd

Over Defibrion

Samen levens redden

Defibrion is dé expert op het gebied van AED´s en bedrijfshulpverlening. U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan producten, diensten en advies. Defibrion heeft als visie dat werk- of leefomgevingen pas veilig zijn als er aan drie voorwaarden wordt voldaan:

  • De juiste BHV-producten moeten aanwezig zijn
  • De producten moeten goed functioneren (er moet dus regelmatig onderhoud aan worden gepleegd)
  • Mensen moeten de producten weten te bedienen (en dus jaarlijks worden getraind)

Volledige ontzorging

Klanten kunnen daarom niet alleen voor levering en installatie, maar ook voor onderhoud en training bij ons terecht. Daarnaast vinden we het belangrijk dat bedrijven inzicht in de gehele BHV inrichting hebben. Vooral voor grotere bedrijven is het soms lastig om overzicht op hun BHV inrichting te houden. Aanvullend biedt Defibrion daarom een klantportaal aan waarmee inzichtelijk wordt welke BHV producten waar aanwezig zijn, wat de status van onderhoud is en welke trainingen er gevolgd zijn. Onderhoudsrapportages en facturen kunnen met één druk op de knop worden ingezien.

Kortom, bij Defibrion kunt u terecht voor een eenvoudige aankoop van producten tot volledige ontzorging op het gebied van BHV.

Historie

Defibrion is in 2008 opgericht door de huidige directeur, Joshua Valkenier. Het bedrijf is in eerste instantie groot geworden als (exclusieve) importeur van HeartSine AED’s voor de Benelux en Frankrijk. Inmiddels is Defibrion uitgegroeid tot dé expert op het gebied van BHV. Daarnaast hebben we een eigen AED-kastenserie ontwikkeld (ARKY) die wereldwijd in ruim 30 landen wordt verkocht. Dit heeft er toe geleid dat er momenteel ruim 40 mensen werkzaam zijn bij Defibrion en we nog steeds sterk groeien.