Werken bij Defibrion

Benieuwd hoe het er intern bij Defibrion aan toe gaat? Of op zoek naar een uitdagende baan bij een jong, snelgroeiend bedrijf? Bekijk dan onze video!

Defibrion is te karakteriseren als ambitieus, resultaatgericht en no-nonsense. Wij hebben aandacht voor een goede werksfeer. Zo lunchen we elke dag met elkaar in onze gezellige kantine en organiseren we elke vrijdagmiddag een borrel. Kortom; werken bij Defibrion betekent dat je onderdeel uitmaakt van een leuke, hardwerkende club! Wil jij dit ook? Hou dan onze vacatures in de gaten.

Het verhaal

Defibrion is de exclusieve importeur van Heartsine AED’s voor de Benelux en Frankrijk. Het bedrijf is opgericht in 2008, destijds waren er 5 medewerkers in dienst. Op dit moment zijn er 38 mensen werkzaam bij Defibrion. Wij leveren, installeren en onderhouden de HeartSine AED’s en hebben een eigen team van servicemedewerkers die actief zijn in zowel Nederland als België. Onlangs zijn wij daarnaast ook distributeur van alle Physio-Control AED’s geworden en is ons aanbod dus aanzienlijk verbreed. Tevens zijn wij de exclusieve importeur van Evacusafe evacuatiemiddelen voor de Benelux en Frankrijk. Ook hiervoor geldt dat we de producten niet alleen leveren maar ook installeren en onderhouden. Daarnaast heeft Defibrion zelf een AED-kastenserie ontwikkeld onder de naam ARKY. Deze wordt in eigen beheer in China geproduceerd. Onze ARKY kasten worden momenteel in circa 32 landen verkocht.

Sinds enige tijd is ons aanbod uitgebreid met een volledig assortiment aan veiligheidsmiddelen zoals brandblussers, noodverlichting, evacuatiestoelen en verbanddozen. Deze veiligheidsmiddelen bieden wij onder de naam Deficare aan binnen een volledige veiligheidsoplossing waarbij de klant geheel wordt ontzorgd. Er wordt één contract afgesloten voor alle veiligheidsapparatuur. Doordat al het onderhoud en de trainingen voor werknemers tijdens één bezoek worden uitgevoerd, worden er uiteindelijk veel kosten bespaard. In Nederland zijn we sinds ruim een jaar actief met deze veiligheidsoplossing en zien we een sterke stijging in de verkoop van het aantal contracten. Onze ambitie is groot; met Deficare willen we over vijf jaar marktleider zijn in Nederland! Ook willen we dit concept uitrollen naar omringende landen. Directeur van Defibrion, Joshua Valkenier, is vanwege dit innovatieve concept in het jaar 2016 zelfs genomineerd voor de EY Entrepreneur of the Year award.
Meer lezen over Deficare? Dat kan op onze website onder het kopje Service en Onderhoud.

De mensen die Defibrion maken

Afef Joudi

Sales Support Medewerker

Anneke Meursing

Administratief medewerker

Bernard Mubiala

Medewerker planning & customer contact Wallonië

Bruno Sauvenière

Service Medewerker België

Christopher Smit

Accountmanager

Daan van der Vegt

Stagiair Sales Nederland

Dirk Romeijnders

Procesanalist / Coördinator Service & Onderhoud

Faby Pfaff

Algemeen Magazijn- & Productiemedewerker

Ferdi Koetje

Financieel Juridisch Medewerker

Frank Hop

Accountmanager

Jeanine Boss

Administratief Medewerker

John Fleet

Veiligheidsexpert

Jolanda Tempelaar

Manager Service en Onderhoud

Jolieke Westerhof

Accountmanager

Joshua Valkenier

Directeur

Julius Labberton

Magazijnbeheerder

Jurriaan Bakker

Stagiair Sales Nederland

Luit Romeijnders

Sales Manager

Maarten Van Duyse

Accountmanager

Marlies Huisman

Business Development Manager

Mies Leeuwerke

Office Manager

Muriel Micolon

Accountmanager

Nicolas Nijhof

Business Controller

Penny Wiersema

Planning en Customer Support

Peter Barendse

Service Medewerker

Peter Werger

Allround medewerker

Pierre Camelbeeck

Service Medewerker België

Randy Victorie

Accountmanager

Robin Vrolijken

Afstudeerder

Rogier Balvers

Business Unit Manager

Sacha Koning

Accountmanager

Stijn Wissink

Stagiair Veiligheidskunde