Snelle levering in België & Nederland
AED Levering & Onderhoud
Dé AED-specialist van België
Al 25.000+ AED's geleverd

Training

Trainingen

Defibrion is dé aangewezen partner voor trainingen en opleidingen rondom BHV en levensreddend handelen. Wij werken met onze eigen veiligheidsexperts en hebben daarnaast een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde BHV-opleiders waarmee voor elke situatie een passende oplossing bieden.

Zo bieden wij verschillende BHV cursussen aan, voor bedrijven, maar ook voor particulieren. Het is belangrijk dat er voldoende kennis aanwezig is, daarom is het noodzakelijk om ieder jaar een herhalingscursus te volgen.

Leren reanimeren
Per dag krijgen 300 mensen in Nederland een hartstilstand, weet u wat u moet doen? 74% van de Nederlanders weet niet hoe hij of zij moet reanimeren, tijdens de BHV cursus leert u hoe u moet reanimeren met een AED. Hierbij leert u hoe u een hartstilstand herkent, wat u als eerste moet doen en hoe u reanimatie uitvoert en een AED gebruikt op het slachtoffer.

Burgerhulpverlener
U kunt zich inschrijven als burgerhulpverlener en hulp bieden wanneer een hartstilstand zich voordoet. Via een oproepsysteem wordt u opgeroepen om te reanimeren of een AED in de buurt op te halen. Zo zorgt u ervoor dat er meer levens worden gered!

Wilt u meer informatie over ons trainings- en opleidingsprogramma, neem dan contact met ons op voor meer informatie.