Snelle levering in België & Nederland
AED Levering & Onderhoud
Dé AED-specialist van België
Al 25.000+ AED's geleverd

Uw AED 24/7 beschikbaar

Uw AED veilig en 24/7 beschikbaar

Breng uw AED naar buiten met de ARKY buitenkast

Niet elke AED is altijd beschikbaar. Toestellen die bijvoorbeeld bij een bedrijf binnen hangen, kunt u buiten de openingstijden niet bereiken. Daarom proberen wij zoveel mogelijk AED’s naar buiten te halen.

Wat kunt u doen?

Hangt er in uw bedrijf een AED, en wilt u deze graag 24/7 beschikbaar maken? Dan kunt u bij ons een verwarmde ARKY buitenkast aanschaffen. Deze kast beschermt de AED tegen vocht en lage temperaturen, zodat de AED altijd inzetbaar is. De kast is zelfs bestand tegen temperaturen tot -45°C! De kast kunt u aan een muur of gevel bevestigen, en aansluiten op het stroomnetwerk.

Kan ik mijn AED veilig buiten hangen?

Wij zien in de praktijk dat diefstal van AED’s zelden of nooit voorkomt. De apparaten zijn zeer lastig door te verkopen en hebben voor dieven zeer weinig waarde. Om het zekere voor het onzekere te nemen, kunt u de kast beveiligen met een cijferslot, of kiezen voor onze brand- en diefstalverzekering.

Checklist AED naar buiten

  •  Heeft u plek aan een buitenmuur voor de AED + ARKY buitenkast?
  •  Heeft de muur een dikte van max 60. cm?
  •  Is de afstand van het stopcontract binnen tot de plaats waar de buitenkast komt te hangen buiten niet langer dan 1,5 – 2 meter?