Snelle levering uit voorraad
AED- & BHV-expert
Al 25.000+ AED's geleverd
Exclusief importeur HeartSine AED

Gratis AED informatiepakket aanvragen

Informatie over AED’s

Deskundig advies voor AED aanschaf bij dé AED specialist van Nederland
Wij van Defibrion vinden het belangrijk om een veilige omgeving te creëren. U kunt hieraan bijdragen door bijvoorbeeld een AED te plaatsen. Binnen het assortiment vallen verschillende automatische externe defibrillators en hulpmiddelen. Hiernaast zijn er verschillende diensten mogelijk, zoals installatie, training of onderhoud. Onze medewerkers kunnen u hierbij adviseren voor het maken van de juiste keuze.

Vul onderstaand formulier in om informatie te verkrijgen, afgestemd op uw organisatie.

De voordelen van Defibrion:

  • De laagste prijsgarantie
  • Zeer voordelige pakketten incl. AED-kast + accessoires
  • 100% service
  • Directe levering uit voorraad

Gratis informatiepakket voor AED’s aanvragen

Ontvang vrijblijvend een online informatiepakket, met informatie over AED’s, AED-onderhoud en onze producten en diensten.

Informatiepakket aanvragen
reCAPTCHA

Semiautomatische AED – Samaritan PAD 350P

De Samaritan 350P is de meest verkochte AED van HeartSine. Deze AED is erg gebruiksvriendelijk en biedt de beste prijs/kwaliteitsverhouding in de markt.

Welke AED is het meest geschikt?

Er zijn veel verschillende Automatische Externe Defibrillatoren (AED’s) te koop. Hoewel alle AED’s in staat zijn om een schok toe te dienen in het geval van een hartstilstand, zijn er veel verschillen tussen de diverse merken AED’s. Deze verschillen worden voornamelijk bepaald door het gebruiksgemak en de technische specificaties. Zo geven de AED’s van HeartSine bijvoorbeeld niet alleen gesproken én visuele instructies, maar kunnen deze dankzij de hoge IP-waarde ook buiten in de regen worden gebruikt. De HeartSine Samaritan PAD 500P geeft daarnaast ook feedback op de reanimatie. Zo zal deze AED aangeven of u harder, sneller of langzamer moet drukken of dat de borstcompressies goed worden uitgevoerd.

Vrijblijvend persoonlijk advies

Twijfelt u over welke AED voor u het meest geschikt is? Defibrion is dé expert als het gaat om een AED kopen. Wilt u graag een vrijblijvend persoonlijk advies? Onze medewerkers helpen u graag verder.

AED Onderhoudspakketten

NIEUW! Onderhoud aan uw AED + vervanging batterij en elektroden al vanaf € 75 per jaar!

In geval van nood wilt u er zeker van zijn dat een AED goed functioneert. Periodiek onderhoud en tijdige vervanging van onderdelen is daarom sterk aanbevolen. In een noodsituatie kan dit het verschil maken tussen leven en dood. Een AED kopen en deze periodiek onderhouden is dus een uitkomst.

Met dit in het achterhoofd bieden wij drie verschillende onderhoudsprogramma’s voor uw AED opgezet. Bij al onze onderhoudsprogramma’s zijn de kosten voor de vervanging van de batterij en elektroden al inbegrepen!

Lees meer over AED onderhoud

AED Servicepakketten

Bij al onze HeartSine servicepakketten heeft u o.a. toegang tot onze telefonische helpdesk en zorgen wij voor een vervangende AED bij een defect. Hieronder ziet u de drie verschillende opties:

AED Service Basis (€ 75 p/j)


+ 4-jaarlijks onderhoud op locatie voor de AED en wandkast

AED Service Plus (€ 135 p/j)


+ Jaarlijks onderhoud op locatie voor de AED en wandkast

AED Service Premium (€ 240 p/j)


+ Jaarlijks onderhoud op locatie voor de AED en wandkast
+ Installatie van uw AED en wandkast
+ Jaarlijkse AED-instructie op locatie

Alle prijzen zijn exclusief BTW en gelden voor alle HeartSine AED’s. Voor andere merken geldt een aangepast onderhoudstarief.

AED kopen bij Defibrion

© 2020 Defibrion Services BV, Alle rechten voorbehouden.