Snelle levering uit voorraad
Al 25.000+ AED's geleverd
40+ professionele medewerkers
Voordelige AED-pakketten

Gratis AED informatiepakket aanvragen

Informatie over AED’s

Wij van Defibrion vinden het belangrijk om een veilige omgeving te creëren. U kunt hieraan bijdragen door bijvoorbeeld een AED te plaatsen. Binnen het assortiment vallen verschillende automatische externe defibrillators en hulpmiddelen. Hiernaast zijn er verschillende diensten mogelijk, zoals installatie, training of onderhoud. Onze medewerkers kunnen u hierbij adviseren voor het maken van de juiste keuze.

Vul onderstaand formulier in om informatie te verkrijgen, afgestemd op uw organisatie.

Wij bieden:

  • De laagste prijsgarantie
  • Zeer voordelige pakketten incl. AED-kast
  • 100% service
  • Directe levering uit voorraad

Gratis informatiepakket voor AED’s aanvragen

U kunt het formulier hieronder gebruiken om direct een informatiepakket aan te vragen.

Informatiepakket aanvragen
reCAPTCHA

Semiautomatische AED – Samaritan PAD 350P

De Samaritan 350P is de meest verkochte AED van HeartSine. Deze AED is erg gebruiksvriendelijk en biedt de beste prijs/kwaliteitsverhouding in de markt.

Welke AED is het meest geschikt?

Er zijn veel verschillende Automatische Externe Defibrillatoren (AED’s) te koop. Hoewel alle AED’s in staat zijn om een schok toe te dienen in het geval van een hartstilstand, zijn er veel verschillen tussen de diverse merken AED’s. Deze verschillen worden voornamelijk bepaald door het gebruiksgemak en de technische specificaties. Zo geven de AED’s van HeartSine bijvoorbeeld niet alleen gesproken én visuele instructies, maar kunnen deze dankzij de hoge IP-waarde ook buiten in de regen worden gebruikt. De HeartSine Samaritan PAD 500P geeft daarnaast ook feedback op de reanimatie. Zo zal deze AED aangeven of u harder, sneller of langzamer moet drukken of dat de borstcompressies goed worden uitgevoerd.

Vrijblijvend persoonlijk advies

Twijfelt u over welke AED voor u het meest geschikt is? Defibrion is dé expert als het gaat om een AED kopen. Wilt u graag een vrijblijvend persoonlijk advies? Onze medewerkers helpen u graag verder.

AED laten onderhouden?

Defibrion levert, installeert en onderhoudt AED’s en andere veiligheidsmiddelen. Waar andere bedrijven uw producten alleen controleren en periodiek vervangen, gaat Defibrion een stapje verder. Met onze veiligheidsoplossing Deficare nemen wij de zorg voor uw veiligheidsmiddelen volledig uit handen. Voor een vast bedrag per maand onderhouden we niet alleen de producten maar trainen we bijvoorbeeld ook uw medewerkers in het gebruik ervan.

We voeren alle training en onderhoud zoveel mogelijk tijdens één jaarlijks bezoek uit. U hoeft dus maar één afspraak te maken en ontvangt maar één factuur. Daarnaast heeft u met ons online klantportaal 24/7 inzicht in de status van uw veiligheidsmiddelen. Wel zo overzichtelijk!

AED kopen bij Defibrion

Vraag een gratis
quickscan aan

Meer weten over Deficare en de mogelijkheden voor uw organisatie?
Vraag dan de gratis Deficare quickscan aan!

© 2020 Defibrion Services BV, Alle rechten voorbehouden.