fbpx
Snelle levering in Nederland & België
AED- & BHV-expert
Al 25.000+ AED's geleverd
Totaalleverancier in EHBO & BHV

Laerdal lanceert nieuwe app “QCPR Training”

Laerdal, een vooraanstaande fabrikant van reanimatie oefenmateriaal, gaat de naamgeving en inhoud van de verschillende gratis apps aanpassen. De nieuwe app krijgt de naam “QCPR Training” en gaat geschikt zijn voor zowel de instructeur als de cursusdeelnemer. De functies van de huidige QCPR Learner- en QCPR Instructor-app worden hierin gecombineerd.

Op dit moment heeft Laerdal twee verschillende apps: de QCPR Learner app voor cursusdeelnemers en de QCPR Instructor app voor de instructeur. Met de lancering van de nieuwe QCPR Training-app wil Laerdal de functionaliteiten van beide apps samenbrengen.

Wat gebeurt er met de huidige QCPR-apps?

Gebruikers van de meest recente versie van de QCPR Instructor-app gaan automatisch over op de nieuwe QCPR Training-app. De QCPR Learner-app zal op termijn verdwijnen, aangezien al deze functionaliteiten ook beschikbaar zijn in de nieuwe QCPR Training-app. De QCPR Learner-app blijft voorlopig wel werken, omdat deze nodig is voor bijvoorbeeld voor de firmware-updates van de reanimatiepoppen. Voordat de QCPR Learner-app definitief offline gehaald wordt, zal hier een oplossing voor gevonden zijn.

Wanneer gaan de wijzigingen in?

Laerdal geeft aan de wijzingen eind mei 2020 door te gaan voeren.

Meer informatie kan gevonden worden op https://laerdal.force.com/HelpCenter/s/article/What-is-QCPR-Instructor-App