Onbetrouwbare AED’s door slecht onderhoud

Nadat vorig jaar een vrouw in Bergen op Zoom ternauwernood een hartaanval overleefde nadat een AED dienst weigerde bleek later dat er nog veel meer automatische externe defibrillators (AED’s) zijn die vanwege slecht onderhoud onbetrouwbaar zijn.

Onbetrouwbare AED’s door slecht onderhoud

Volgende de diverse nieuwsartikelen die hier aan gewijd zijn komt dit slechte onderhoud van de AED’s met name door de hoge kosten en onwetendheid. Met Deficare creëert u een 100% veilige omgeving. Voor een vast bedrag per maand leveren, installeren en onderhouden wij uw defibrillator + andere veiligheidsmiddelen.

Met Deficare bent u dan ook altijd verzekerd van goed werkende producten. Zo komen wij jaarlijks langs voor controle en AED onderhoud. Daarnaast geven wij ieder jaar een productuitleg zodat uw team precies weet hoe de materialen gebruikt moeten worden.

Bovendien vervangen we gratis de materialen, zowel periodiek als na gebruik. Kortom, alles geregeld voor een vast laag maandbedrag.

Wilt u meer informatie?

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gratis informatiepakket
Wilt u iemand van ons spreken?

Laat uw telefoonnummer achter en we bellen u zo snel mogelijk terug.

Bel mij terug

Of bel of mail ons direct op:

+31 (0)50 311 60 85

Gratis informatiepakket
[gravityform id="5" title="false" description="false" ajax="true"]
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.