Service onderhoud

Service & onderhoud: Deficare

Deficare is een complete veiligheidsoplossing waarmee de zorg voor uw veiligheidsmiddelen volledig uit handen wordt genomen. Zo onderhouden we niet alleen jaarlijks de producten, maar trainen we ook de medewerkers in het gebruik ervan. Hierdoor weet iedereen precies wat hij moet doen in een noodsituatie waarbij elke seconde telt. Met Deficare betaalt u een vast, laag maandbedrag waarbij alle kosten zijn inbegrepen; u komt dus nooit voor financiële verrassingen te staan. Verder krijgt u toegang tot ons online klantportaal waarmee u 24/7 inzicht in de status van uw veiligheidsmiddelen heeft. Wilt u meer weten over de voordelen van Deficare? Vraag dan nu een gratis offerte aan!

Levering en installatie

Wij zorgen ervoor dat u beschikt over de juiste producten afgestemd op uw organisatie. Indien nodig installeren we nieuwe veiligheidsmiddelen zodat u voldoet aan alle wet- en regelgeving.

Service en onderhoud

Jaarlijks controleren en onderhouden of vervangen we alle veiligheidsmiddelen op uw locatie zodat alle veiligheidsmiddelen altijd klaar zijn voor gebruik.

Training en opleiding

Het is belangrijk dat al uw medewerkers weten hoe ze de producten moeten gebruiken tijdens een calamiteit. Daarom verzorgen we voor al uw werknemers een jaarlijkse instructie.

Service en onderhoud Defibrion

Deficare helpt u met het creëren van een veilige omgeving. Wij zorgen er voor dat u altijd voldoet aan alle wet- en regelgeving. Ook heeft u altijd en overal toegang tot uw online klantportaal. Hier vindt u informatie over onder andere de status van al uw producten, contracten en geplande afspraken. Zo nemen wij alle zorg rondom uw veiligheidsmiddelen uit handen en houdt u altijd en overal online inzicht. Binnen Deficare kunt u per product kiezen uit twee verschillende pakketten.

Deficare Plus
De zorg van al reeds aanwezige veiligheidsmiddelen nemen wij van u over. Wij komen dus jaarlijks langs om uw huidige veiligheidsmiddelen te controleren.

Deficare Compleet
U wilt nieuwe producten aanschaffen omdat u bijvoorbeeld wettelijk gezien nieuwe producten moet aanschaffen, de houdbaarheidsdatum van een huidig product is verlopen of deze is gebruikt. U kiest dan voor Deficare Compleet. U hoeft dan niet in één keer een investering te doen. Wij installeren bij u een nieuw veiligheidsproduct en u betaalt een aantrekkelijk vast bedrag per maand.

De voordelen

Jaarlijks onderhoud van alle verschillende veiligheidsmiddelen.

Installatie en onderhoud altijd volgens de laatste wetgeving.

Gebruikte materialen worden vervangen zonder bijkomende vervangingskosten.

Jaarlijkse instructie voor medewerkers.

Altijd en overal online inzicht in de status van producten, afspraken, contracten, etc.

Maandelijks bedrag; geen financiële verrassingen achteraf.

© 2019 Defibrion Services BV, Alle rechten voorbehouden.