AED Leasen

AED Leasen

Defibrion biedt de mogelijkheid tot het leasen van AED’s en andere veiligheidsproducten. Voor een vast bedrag per maand leveren, installeren en onderhouden we de AED. Daarnaast komen we ieder jaar langs om de medewerkers te trainen in het gebruik ervan. Zo weet iedereen hoe de AED gebruikt moet worden in een noodsituatie waarbij elke seconde telt. Dit biedt Defibrion aan onder de naam Deficare.

HeartSine Samaritan PAD 350P AED kopen

Gratis informatiepakket voor AED aanvragen

Informatiepakket aanvragen

Wat zijn de kosten?

Een AED leasen kan al voor €1,64 per dag! Dit komt neer op €49,99 per maand. Dit bedrag is inclusief installatie, Jaarlijkse onderhoud, jaarlijkse instructie van al uw medewerkers en vervanging van onderdelen na gebruik en verstrijken van houdbaarheidsdatum. Overweegt u meerdere AED’s op dezelfde locatie te leasen? In dat geval ontvangt u korting op de tweede en elke volgende AED.

Waarom een AED leasen?

Een AED levert een belangrijke bijdrage aan de hartveiligheid van uw omgeving. U kunt een AED aanschaffen, maar u kunt er ook voor kiezen om deze te leasen. Met de leaseoplossing van Deficare hoeft u geen grote investeringen te doen; voor een vast, laag maandbedrag bent u verzekerd van een goed werkende AED. Onderhoud, training en vervanging na gebruik zijn bij het maandbedrag inbegrepen; u heeft dus nooit vervelende verrassingen achteraf.

Levering en installatie

Wij zorgen ervoor dat u beschikt over de juiste producten afgestemd op uw organisatie. Indien nodig installeren we nieuwe veiligheidsmiddelen zodat u voldoet aan alle wet- en regelgeving.

Service en onderhoud

Jaarlijks controleren en onderhouden of vervangen we alle veiligheidsmiddelen op uw locatie zodat alle veiligheidsmiddelen altijd klaar zijn voor gebruik.

Training en opleiding

Het is belangrijk dat al uw medewerkers weten hoe ze de producten moeten gebruiken tijdens een calamiteit. Daarom verzorgen we voor al uw werknemers een jaarlijkse instructie.

Hoe werkt Deficare?

Wilt u één partner voor al uw verschillende veiligheidsmiddelen? Wilt u nooit meer hoeven omkijken naar uw veiligheidsmiddelen en toch zeker weten dat alles goed is geregeld? Deficare is één loket voor al uw veiligheidsmiddelen. Wij nemen alle zorg voor u uit handen en u houdt inzicht in uw situatie via uw online klantportaal. Dit doen we voor een vast maandelijks bedrag waardoor financiële verassingen achteraf worden voorkomen. Zo helpen wij u met het creëren van een veilige omgeving.

De voordelen

Jaarlijks onderhoud van alle verschillende veiligheidsmiddelen.

Installatie en onderhoud altijd volgens de laatste wetgeving.

Gebruikte materialen worden vervangen zonder bijkomende vervangingskosten.

Jaarlijkse instructie voor medewerkers.

Altijd en overal online inzicht in de status van producten, afspraken, contracten, etc.

Maandelijks bedrag; geen financiële verrassingen achteraf.

Lees meer over Deficare

© 2019 Defibrion Services BV, Alle rechten voorbehouden.