fbpx
Snelle levering in België & Nederland
AED Levering & Onderhoud
Dé AED-specialist van België
Al 25.000+ AED's geleverd

AED voor uw Sportvereniging

AED voor uw Sportvereniging

Een voordelig AED-pakket inclusief installatie

Steeds meer sportverenigingen en accommodaties besluiten een automatische defibrillator (AED) aan te schaffen. En dat is hard nodig want ieder jaar sterven in België 10.000 personen aan een hartstilstand. Een Automatische Externe Defibrillator (AED) kan levensreddend zijn.  De Vlaamse voetbalfederatie heeft een reglementswijziging doorgevoerd die alle clubs zal verplichten een automatisch externe defibrillator (AED) ter beschikking te hebben op hun voetbalterreinen. Op deze manier zetten we nog meer in op hartveilige sportclubs waar jong en oud, in geval van nood, geholpen kunnen worden. Defibrion heeft in de afgelopen jaren vele sportaccommodaties voorzien van een AED. Zij profiteren van ons speciale AED-actiepakket.

Welke AED is geschikt voor een sportvereniging?

Welke AED het meest geschikt is, verschilt per situatie. Een AED voor een sportvereniging moet gebruiksvriendelijk en stof- en waterbestendig zijn (hoge IP-waarde). Hij moet wel tegen een stootje kunnen. Bij voorkeur past de AED in een bijpassende draagtas die je snel mee kunt pakken.

De HeartSine AED’s zijn erg geschikt voor verschillende soorten sportverenigingen. Denk aan sportclubs, sportscholen, zwembaden, sportkantines, verenigingsgebouwen en andere sportaccommodaties. Ze zijn snel inzetbaar, makkelijk te bedienen, robuust, opvallend en hebben een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.

Wie mag deze AED op de sportclub gebruiken?

De HeartSine 350P is halfautomatisch. Dat wil zeggen dat de schok handmatig, met één druk op de knop, wordt afgegeven. Halfautomatische AED’s zijn geschikt voor professionals én non-professionals. Voor coaches en sporters, voor opgeleide EHBO’ers  én voor supporters langs de lijn.

Een AED geeft altijd instructie over de handelingen bij een reanimatie. Sluit altijd een AED aan en start met reanimeren want iets doen is beter dan niets doen!

Vraag uw pakket aan

Inhoud van het AED-pakket

Speciaal voor sportaccommodaties bieden wij ons AED pakket aan inclusief de installatie op uw locatie. Elk pakket bevat accessoires waarmee de AED veilig en zichtbaar geplaatst kan worden.

Het AED pakket bevat:

  • Installatie op locatie (uniek in dit sport-pakket)
  • De ARKY AED binnen- of buitenkast, met alarm
  • Een PadPak met batterij en elektroden voor de AED
  • Een SafeSet met reanimatieaccessoires (o.a. kledingschaar en beademingsmasker)
  • Een AED-stickerset

Het HeartSine AED-pakket voor sportaccommodaties is al verkrijgbaar vanaf €1589, inclusief de AED kast, accessoires én installatie.

Vraag uw pakket aan

Niet genoeg budget beschikbaar?

Om u te helpen, hebben we een speciaal inzamelingspakket voor u samengesteld. Hiermee ontvangt u flyers, intekenlijsten en instructie om snel het benodigde bedrag in te kunnen zamelen.

Vraag een AED inzamelpakket aan

AED Onderhoudspakketten

NIEUW! Onderhoud aan uw AED + vervanging batterij en elektroden al vanaf € 80 per jaar!

In geval van nood wilt u er zeker van zijn dat een AED goed functioneert. Periodiek onderhoud en tijdige vervanging van onderdelen is daarom sterk aanbevolen. Bij onze HeartSine AED’s moeten de batterij en elektroden iedere 4 jaar vervangen worden. In een noodsituatie kan een goed onderhouden AED het verschil maken tussen leven en dood. Een AED kopen en deze periodiek te onderhouden is dus een uitkomst.

Met dit in het achterhoofd bieden wij drie verschillende onderhoudsprogramma’s voor uw AED opgezet. Bij al onze onderhoudsprogramma’s zijn de kosten voor de vervanging van de batterij en elektroden al inbegrepen!

Lees meer over AED onderhoud

AED Servicepakketten

Bij al onze HeartSine servicepakketten heeft u o.a. toegang tot onze telefonische helpdesk en zorgen wij voor een vervangende AED bij een defect. Hieronder ziet u de drie verschillende opties:

AED Service Basis (€ 80 p/j)


+ 4-jaarlijks onderhoud op locatie voor de AED en wandkast

AED Service Plus (€ 145 p/j)


+ Jaarlijks onderhoud op locatie voor de AED en wandkast

AED Service Premium (€ 255 p/j)


+ Jaarlijks onderhoud op locatie voor de AED en wandkast
+ Installatie van uw AED en wandkast
+ Jaarlijkse AED-instructie op locatie voor leden van uw VvE

Alle prijzen zijn exclusief BTW en gelden voor alle HeartSine AED’s. Voor andere merken geldt een aangepast onderhoudstarief.

Welke AED is het meest geschikt?

Er valt zeker wat te kiezen in het aanbod van AED’s. Ieder merk en type heeft zijn eigen voordelen. Alle AED’s die wij aanbieden zijn ontwikkeld voor ongetrainde gebruikers, zodat iedereen ze kan bedienen.

HeartSine AED’s

Het merk HeartSine behoort wereldwijd tot de meest verkochte AED’s. Alle AED’s van HeartSine geven zowel gesproken als visuele instructies, om u optimaal te begeleiden in een noodsituatie.

Onderstaande prijzen zijn inclusief BTW.

Offerte aanvragen

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan voor uw sportaccomodatie. Wenst u meer informatie van onze adviseur? Wij sturen graag een vrijblijvend informatiepakket naar u op. Uiteraard is ook advies er telefoon of email mogelijk.

AED vereniging
Opties voor AED onderhoud
Inzamelingsactie starten?

Veelgestelde vragen

Is de AED beveiligd tegen diefstal?

De ervaring leert dat AED’s niet diefstalgevoelig zijn. Ze zijn eenmalig inzetbaar en hebben periodiek onderhoud nodig. De AED buitenkast is standaard voorzien van een akoestisch alarm dat afgaat wanneer de kast wordt geopend. Indien gewenst kan de AED buitenkast geleverd worden met een cijferslot.

Hoe lang gaat een AED mee?

De HeartSine AED’s zijn standaard voorzien van 8 jaar garantie. De batterij en elektroden (Bij HeartSine AED’s zijn deze samengevoegd in de PadPak) dienen iedere 4 jaar vervangen te worden. Als u bij ons een onderhoudspakket afneemt, wordt na 4 jaar gratis een de PadPak vervangen, t.w.v. €140. Na inzet van de AED kunt u de kosten voor een nieuwe PadPak vergoed krijgen, wij helpen u hierbij.

Na 8 jaar verloopt de garantietermijn van een AED. Het wordt sterk aanbevolen om op dat moment de AED in te ruilen voor een compleet nieuw toestel, zodat u altijd de garantie van een werkende AED heeft. Bij het inruilen van een oud toestel kunt u bovendien vaak aanspraak maken op interessante inruilkortingen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden voor het inruilen van een oude AED.

Is jaarlijks onderhoud aan een AED verplicht?

Dit is niet verplicht, maar het wordt wel aangeraden. Aangezien het een medisch apparaat is, is het belangrijk dat deze goed werkt. De AED voert zelf regelmatig zelftests uit en slaat deze gegevens op in het geheugen. Onze onderhoudsmedewerkers checken de AED op verschillende punten en zorgen er voor dat er genoeg geheugen vrij is voor de AED om de zelftests uit te blijven voeren.

Hoe start ik een inzamelingsactie?

U kunt bij ons een gratis AED buurtpakket aanvragen. In dit pakket zitten intekenlijsten, flyers en leaflets met productinformatie. De flyers kunt uitdelen in uw buurt. Op de flyer kan uw buurtgenoot zijn/haar gegevens invullen en de bijdrage die hij/zij wil leveren aan een buurt AED. Op de intekenlijst kunt u alle gegevens verwerken en bijhouden tot het bedrag is verzameld. U ontvangt van alle documenten ook digitaal, zodat u deze kunt delen via email of social media.

Hoe lang heb ik de tijd om het bedrag in te zamelen?

Wij verbinden geen tijdslimiet aan het inzamelen van het bedrag. U kunt dus in uw eigen tempo het benodigde bedrag inzamelen.

Kan ik de AED ook binnen ophangen?

Indien uw een AED binnen wilt ophangen, bijvoorbeeld in een appartementencomplex, is dit mogelijk. U heeft dan geen AED buitenkast nodig, u ontvangt van ons hetzelfde pakket met een AED binnenkast. De prijs van dit pakket is dan ook lager. Neem contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden!