Snelle levering in België & Nederland
AED Levering & Onderhoud
Dé AED-specialist van België
Al 25.000+ AED's geleverd

Partners & Projecten

Vertrouwde partner voor AED-projecten

In de voorbije jaren hebben wij namens Defibrion aan vele mooie AED-projecten mee mogen werken. Het betreft uiteenlopende projecten, van groot tot klein. Middels deze pagina willen wij u een beeld geven van welke mogelijkheden wij bieden.

Heeft uw organisatie, gemeente of bedrijf behoefte aan AED’s, EHBO-middelen, veiligheidstrainingen of onderhoud? Dan gaan wij graag dit project met u aan

              

Sven Nys Cycling Center

Op het Sven Nys Cycling Center te Tremelo sporten wekelijks tientallen tot honderden enthousiaste wielerliefhebbers. Daarnaast is het centrum thuisplaats van de Sven Nys Cycling Academy. Onder begeleiding van crosslegende Sven Nys wordt de jeugd hier op een speelse wijze bekend gemaakt met de wielersport. Om dit in een veilige omgeving te laten plaatsvinden, is er een partnership gesloten met Defibrion.

Wij hebben het Cycling Center uitgerust met AED’s en verschillende EHBO-middelen. Daarnaast hebben onze instructeurs een reanimatiecursus georganiseerd voor de stafleden. Bij dit project komt onze gezamenlijke passie voor gezondheid en veiligheid samen, wat resulteert in een mooie samenwerking.

Bezoek hier de website van het Cycling Center: https://www.sport.be/svennyscyclingcenter/nl/

NMBS

Voor de NMBS hebben wij een groot aantal stations en stationshallen uitgerust met AED’s en bijbehorende AED-kasten. Binnen dit project valt ook het jaarlijks onderhoud aan de AED-toestellen en het trainen van het personeel.

AED advies aanvragen

Wilt u contact met onze adviseurs? Wij komen graag bij u langs om het beste advies voor uw locatie te geven. U kunt ook het formulier hieronder gebruiken om advies of een informatiepakket aan te vragen.

Advies aanvragen BE