AED in uw buurt

Maak uw buurt veilig met een AED

Bij een hartstilstand zijn de eerste 6 minuten van levensbelang. Een AED verhoogt de overlevingskans enorm. Met onze semi-automatische AED’s kan iedereen snel reanimeren. Een snel bereikbare AED in uw buurt is dus van levensbelang.

Met onze semi- of volautomatische AED’s kan iedereen levens redden!

De voordelen van een AED van Defibrion:

  • AED en verwarmde buitenkast van topkwaliteit
  • Instructie op locatie voor alle buurtbewoners
  • Service en onderhoud onder één dak

HeartSine Samaritan PAD 350P AED kopen

Gratis informatiepakket

Wilt u weten hoe u een AED in uw buurt kunt laten plaatsen? Vraag vrijblijvend informatie bij ons op over de mogelijkheden

Informatiepakket aanvragen BuurtAED

Wat zijn de kosten?

Wij leveren u een topkwaliteit Heartsine AED altijd met een verwarmde buitenkast met alarm. Dit pakket is beschikbaar vanaf €1549,- (excl. BTW). Daarnaast leveren wij er een gratis reanimatieset bij, met daarin alle hulpmiddelen die van pas komen wanneer de AED ingezet moet worden.

De voordelen van dit pakket:

  • Inclusief instructie op locatie van onze veiligheidsexperts
  • Zeer gebruiksvriendelijke AED (vol- of halfautomatisch)
  • Na 4 jaar gratis vervanging batterij+ elektroden
  • Wij kunnen uw AED ook onderhouden

Welke producten zijn het meest geschikt voor mijn buurt?

Vraag het onze specialist

Hoe zamel ik het bedrag in?

Sponsoring door lokale bedrijven

Ook lokale ondernemers kunnen helpen de AED in uw buurt te realiseren. Extra aantrekkelijk voor deze bedrijven is dat wij een bord maken met daarop alle logo’s van bedrijven die een sponsorbijdrage hebben geleverd. Dit bord wordt naast de AED gemonteerd.

Crowdfunding met uw buurtgenoten

Samen met uw buurtgenoten start u een inzamelingsactie, bijvoorbeeld via een Crowdfundingplatform. Samen met u zorgen wij dat de actie wordt gestart en het streefbedrag wordt gehaald. Hier zit geen tijdslimiet aan.

Voor aanvang van de actie bespreken we samen welk pakket voor u het meest geschikt is en wat het streefbedrag wordt

Instructie op locatie

Het is belangrijk dat iedereen weet hoe de AED gebruikt moet worden. Bij levering van de AED komt onze veiligheidsexpert langs om u en uw buurtgenoten een instructie te geven.

Service en onderhoud

Indien gewenst kunnen wij jaarlijks uw AED onderhouden. Dit kan verwerkt worden in de pakketprijs. Ook bij storingen of vervanging na een inzet kunt u bij ons terecht.

De beste producten

De AED’s van Heartsine zijn van de beste kwaliteit en daarnaast ook erg gebruiksvriendelijk. Ook ongetrainde gebruikers kunnen hiermee dus levens redden!

Heartsine 350P AED

ARKY verwarmde buitenkast

Reanimatieset

Wilt u uw buurt ook veilig maken?

Vraag dan snel en vrijblijvend een informatiepakket bij ons aan.

>> Of vraag vrijblijvend een offerte aan

Veelgestelde vragen

Hoe lang heb ik de tijd om het bedrag in te zamelen?

Wij verbinden geen tijdslimiet aan het inzamelen van het bedrag. U kunt dus in uw eigen tempo het benodigde bedrag inzamelen.

Hoe lang gaat een AED mee?

De Heartsine AED’s zijn standaard voorzien van 8 jaar garantie. De batterij en elektroden (samenbgevoegd in de Padpak) dienen iedere 4 jaar vervangen te worden. Bij onze Buurt AED-actie wordt na 4 jaar gratis een nieuwe Padpak toegestuurd t.w.v. €140. Na inzet van de AED kunt u de kosten voor een nieuwe Padpak vergoed krijgen, wij helpen u hierbij.

Is de AED beveiligd tegen diefstal?

De ervaring leert dat AED’s niet diefstalgevoelig zijn. Ze zijn eenmalig inzetbaar en hebben periodiek onderhoud nodig. De AED buitenkast is standaard voorzien van een akoestisch alarm dat afgaat wanneer de kast wordt geopend. Indien gewenst kan de AED buitenkast geleverd worden met een cijferslot.

Waar kan ik de AED het best ophangen?

De AED kan het best op een centrale plaats in de buurt gehangen worden. Het liefst op een goed verlichte plaats die overdag niet vol in de zon staat. Voor de verwarmde buitenkast is aansluiting op 220V benodigd.

Wat gebeurt er als ik het bedrag niet haal?

Indien de inzamelactie niet tot het benodigde bedrag komt, is dat natuurlijk heel jammer. U kunt dan zelf zorgen dat het reeds ingezamelde bedrag teruggestort wordt aan de donateurs. Vraag ons om advies over de beste manier om het bedrag in te zamelen!

De Heartsine Samaritan 350P AED is de meestverkochte AED van dit moment. Deze AED is semi-automatisch, dus u kunt tijdens de reanimatie zelf op de knop drukken om een schok toe te dienen. In tegenstelling tot andere merken is er voor dezelfde prijs ook een volautomatische variant verkrijgbaar, de Samaritan 360P.
© 2019 Defibrion Services BV, Alle rechten voorbehouden.