Inzamelpakket aanvragen voor uw buurt

Start nu uw inzamelactie

Om u te helpen bij uw inzamelingsactie, hebben we een speciaal actiepakket voor u samengesteld. Hiermee ontvangt u flyers, intekenlijsten en instructie om snel het benodigde bedrag in te kunnen zamelen.

Voor uw vragen kunt u ons bereiken op ons speciale emailadres: buurtactie@defibrion.nl

De voordelen van een AED van Defibrion:

  • AED en verwarmde buitenkast van topkwaliteit
  • Instructie op locatie voor alle buurtbewoners
  • Service en onderhoud onder één dak

Inzamelpakket aanvragen

Vraag hier uw inzamelpakket aan en start een actie in uw buurt! U ontvangt van ons per post uw startpakket. Daarnaast sturen we u ook de digitale versies van dit pakket, zodat u uw actie ook online kunt voeren!

Inzamelpakket BuurtAED

Wat zit er in het inzamelpakket?

U ontvangt van ons een pakket met alles om uw inzamelingsactie te kunnen starten. We hebben speciale flyers ontworpen die u in uw buurt kunt verspreiden. Deze flyers zijn ook digitaal beschikbaar. Zo kunt u veel buurtbewoners bereiken om mee te doen aan deze actie.

U ontvangt van ons:

  • Een flyerpakket met invulstrook*
  • Intekenlijsten
  • Een leaflet met informatie over de HeartSine AED
  • Instructie om u te helpen bij uw actie
  • Digitale versies van de flyer en intekenlijst

*Het flyerpakket bevat 50 flyers. Indien u meer flyers wilt ontvangen, kunt u dit aangeven bij uw aanvraag.

Heeft u een vraag over uw inzamelactie?

Wij helpen u graag om uw inzamelactie succesvol te maken. Voor uw vragen kunt u ons bereiken op ons speciale emailadres: buurtactie@defibrion.nl

Stuur ons een email

Hoe zamel ik het bedrag in?

Inzamelingsactie met uw buurtgenoten

Samen met uw buurtgenoten start u een inzamelingsactie. U kunt dit doen door langs de deuren te gaan, of bijvoorbeeld via een Crowdfundingplatform. Samen met u zorgen wij dat de actie wordt gestart en het streefbedrag wordt gehaald. Hier zit geen tijdslimiet aan.

Sponsoring door lokale bedrijven

Ook lokale ondernemers kunnen helpen de AED in uw buurt te realiseren. Extra aantrekkelijk voor deze bedrijven is dat wij een bord maken met daarop alle logo’s van bedrijven die een sponsorbijdrage hebben geleverd. Dit bord wordt naast de AED gemonteerd.

Voor aanvang van de actie bespreken we samen welk pakket voor u het meest geschikt is en wat het streefbedrag wordt

Instructie op locatie

Het is belangrijk dat iedereen weet hoe de AED gebruikt moet worden. Bij levering van de AED komt onze veiligheidsexpert langs om u en uw buurtgenoten een instructie te geven.

Service en onderhoud

Indien gewenst kunnen wij jaarlijks uw AED onderhouden. Dit kan verwerkt worden in de pakketprijs. Ook bij storingen of vervanging na een inzet kunt u bij ons terecht.

De beste producten

De AED’s van Heartsine zijn van de beste kwaliteit en daarnaast ook erg gebruiksvriendelijk. Ook ongetrainde gebruikers kunnen hiermee dus levens redden!

HeartSine 350P AED

ARKY verwarmde buitenkast

Reanimatieset

Veelgestelde vragen

Hoe lang heb ik de tijd om het bedrag in te zamelen?

Wij verbinden geen tijdslimiet aan het inzamelen van het bedrag. U kunt dus in uw eigen tempo het benodigde bedrag inzamelen.

Hoe lang gaat een AED mee?

De Heartsine AED’s zijn standaard voorzien van 8 jaar garantie. De batterij en elektroden (samenbgevoegd in de Padpak) dienen iedere 4 jaar vervangen te worden. Bij onze Buurt AED-actie wordt na 4 jaar gratis een nieuwe Padpak toegestuurd t.w.v. €140. Na inzet van de AED kunt u de kosten voor een nieuwe Padpak vergoed krijgen, wij helpen u hierbij.

Is de AED beveiligd tegen diefstal?

De ervaring leert dat AED’s niet diefstalgevoelig zijn. Ze zijn eenmalig inzetbaar en hebben periodiek onderhoud nodig. De AED buitenkast is standaard voorzien van een akoestisch alarm dat afgaat wanneer de kast wordt geopend. Indien gewenst kan de AED buitenkast geleverd worden met een cijferslot.

Waar kan ik de AED het best ophangen?

De AED kan het best op een centrale plaats in de buurt gehangen worden. Het liefst op een goed verlichte plaats die overdag niet vol in de zon staat. Voor de verwarmde buitenkast is aansluiting op 220V benodigd.

Wat gebeurt er als ik het bedrag niet haal?

Indien de inzamelactie niet tot het benodigde bedrag komt, is dat natuurlijk heel jammer. U kunt dan zelf zorgen dat het reeds ingezamelde bedrag teruggestort wordt aan de donateurs. Vraag ons om advies over de beste manier om het bedrag in te zamelen!

De Heartsine Samaritan 350P AED is de meestverkochte AED van dit moment. Deze AED is semi-automatisch, dus u kunt tijdens de reanimatie zelf op de knop drukken om een schok toe te dienen. In tegenstelling tot andere merken is er voor dezelfde prijs ook een volautomatische variant verkrijgbaar, de Samaritan 360P.
© 2019 Defibrion Services BV, Alle rechten voorbehouden.